Ki-ki meccset vívott a két együttes

Ugyancsak sűrű hétvégéje volt a DHK U 14 B csapatának; szombaton idegenben mérkőztek meg a Justitia Szittyák csapatával, míg vasárnap a KSI együttesét látták vendégül a bajnokság középszakaszában.

Az 1. harmad 5. percében Tassi Patrik nyitotta meg a gólgyártást, majd röviddel később Árva László is betalált. 09.32-nél Lipták Tamás növelte a hazai gárda előnyét, de nem egészen egy perc múlva Szűcs Daniella egyéni akcióból szépített. A harmad utolsó percében Kovács Domonkos révén egy gólra zárkózott fel a vendégcsapat.

A 2. játékrész elején a KSI kapust cserélt, majd a létszámuk is gyorsan megfogyatkozott; Kovács Domonkos kapott 2+10 percet palánkra lökésért. A 28. percben Kovács Balázs 4-2-re módosította a találkozó állását, a 34. percben pedig már a második gólját szerezte. 28.23-nál Derzsi Csanádot állították ki, a sportiskolások pedig éltek a lehetőséggel, Szűcs góljával ismét közelebb lopóztak a mieinkhez.

A 3. harmadot sem kezdtük igazán jól, Kovács Domonkos egy gólra zárkóztatta fel az ellenfelünket. Erre a 48. percben Szabó Bence válaszolt, de az 50. percben Szűcs megint betalált, így ismét egy gólra fogyatkozott az előnyünk. Ebben a periódusban többet támadott, többet lőtt kapura a KSI, egyenlítésre azonban már nem futotta az erejükből.

Salánki Attila vezetőedző elégedetten kommentálta a mérkőzést.

„Az előző napi keserű vereség után újra megmutattuk, hogy van potenciál a csapatban. Jól indult a mérkőzés, 3-0-ra elhúztunk, láthatóan nem erre számított a vendégcsapat. Sajnos, egy véleményes gól nyomán felébredtek a vendégek, lehet, hogy egy kicsit ki is engedtünk a  3 gólos vezetés okán. Még a harmad vége előtt egy gólos közelségbe kerültek. Kovács Balázs agilis játéka azonban meghozta gyümölcsét, két gólt varrt be. A vendégek mestere ki is kérte az idejét, aminek meg is lett az eredménye, nagyon nyomtak a KSI játékosai. A meccs a végéig szoros volt, nagyot harcoltunk mi is. Csapatjátékban és az agresszivitás terén több kell majd a jövőben, de ez a győzelem meglett. Örülök, hogy jó szájízzel zártuk le a középszakaszt!”

Debreceni HK B – KSI 6-5 (3-2, 2-1, 1-2)
Gólszerzők:
Kovács B.(2),Tassi, Árva, Lipták és Szabó B., illetve Szűcs(3) és Kovács D.(2)

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok