Két nap alatt kétszer is jégre léptek az előkészítősök

A hétvégén sűrű programot bonyolított le a mieink U 12 (Kék) csapata. A srácok szombaton este a Vasas SC ellen léptek a jégre, másnap délelőtt pedig Érden vendégszerepeltek, ahol a Kárpáti Farkasokkal vívtak Magyar Kupa mérkőzést.

A két találkozót Mezei Barna vezetőedző értékelte.

„Kupameccs sorozatunk utolsó két meccsét játszottuk le a hétvégén. Az előző két találkozó eredménye alapján megküzdhettünk az 5-8. helyek valamelyikéért. Szombaton este, a Vasas ellen nagyon jó, lendületes, harcos mérkőzést produkált a csapat. A végén egy góllal alul maradtunk ugyan, de a társaság minden dicséretet megérdemel; mind az egyéni- mind a csapatjátékban jól teljesítettünk. Az ilyen szoros mérkőzések szolgálják leginkább az ütemes és folyamatos fejlődésünket.

A Vasas elleni összecsapást követően érdi utazás következett, majd vacsora után elfoglaltuk a hotelszobáinkat, ahol a gyerekek jól, túlságosan is jól érezték magukat. A másnapi sportteljesítményünk alapján azt mondhatom, hogy a srácok nem aludtak valami pihentetően, az Érd ellen már nem pörögtek úgy a lábak, mint előző este, nem tudtunk olyan harcos hozzáállást produkálni, mint egy találkozóval korábban. Ennek ellenére nem vagyok csalódott, mert a játékosaim még ilyen körülmények között is megpróbálták kihozni magukból a legjobbat. Sajnos, ez vasárnap nem jött össze, durván egy harmadnyi jó játékkal tudtunk csupán előrukkolni. Pozitívum, hogy nem csapatjátékkal nyert az ellenfél, inkább egyéni megmozdulásokkal, amelyeket nem tudtunk kellő gyorsasággal és hatékonysággal lereagálni.

Összességében tanulságos kupasorozatot zártunk; láthattuk, mit jelent, amikor élesben, eredményre megy a hoki. A négy lejátszott mérkőzésből kétszer jól teljesítettek a srácok, ezekért jár a dicséret, az érdiek elleni két találkozó hibáit pedig javítanunk kell.”

2021.03.26. 18.45 Vasas Jégcentrum
MKU 12 16
Vasas SC – Debreceni HK 4-3 (2-0, 2-2, 0-1)

2021.03.28. 10.00 Érdi Jégcsarnok
MKU12 22
Kárpáti Farkasok – Debreceni HK 7-2 (2-0, 3-1, 2-1)

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok