Jól küzdöttek és ikszeltek a juniorok

U 21-es csapatunk szombaton délután edzőmérkőzésen lépett pályára, az ellenfél a Vasas SC együttese volt. A mieink eléggé foghíjas kerettel vágtak neki a találkozónak, a harmadik sorunkba már csak 4 mezőnyjátékos jutott.

Az 1. harmadban a hazaiak játszottak fölényben, 11-3 volt a kapura lövések aránya, ezek nagy részét emberhátrányban kaptuk. A piros-kékek szerezték meg a vezetést, egy korongvesztésünk után lőtték ki a lepkés felsőt. Nem sokkal később, remek összjáték után Bartók játszotta be a korongot a kitűnően érkező Sándor Bencének, aki a rövid felsőbe emelte a pakkot. A második harmadtól kezdve sokkal aktívabbak voltunk, többet támadtunk, meg is szereztük a vezetést; Bartók szólóját még védte a kapus, a kipattanót azonban Spakovszky értékesítette. Gyorsan jött a válasz a Vasas részéről, túl statikusan védekeztük le a semleges zónát, a hazaiak könnyen átszaladtak rajta és üres kapuig kijátszott góllal egyenlítettek. A harmadik játékrészben mi lőttünk többször kapura, de emberhátrányba kerültünk, amit ki is használt a fővárosi csapat. A legszebb találatunk szépen kidolgozott akcióból született, Diószegi és Bartók összjátékát követően megint Sándor Bence volt eredményes. A továbbiakban akadtak ígéretes emberfórjaink, de túl fáradtak voltunk, nem tudtunk élni velük, így döntetlen lett a végeredmény. Kár, hogy az utolsó percekben elég sok szabálytalanság tarkította a játékot.

György József vezetőedző így értékelte a találkozót.

„Nagyon hasznos felkészülési mérkőzésen vagyunk túl. Különféle okok miatt eléggé hiányos kerettel tudtunk csak kiállni, 14+2 játékosunk nézett szembe a hazaiak 20+2 fős csapatával.  Ezért is éreztem, hogy a vége felé már kezdtünk lassulni. A fiuk nagyon jól küzdöttek, mindkét részről sok volt a technikai hiba. A két kapusunk egyaránt 30 percet kapott; Ambrus mérlege 16 lövés 1 gól, Anteké 13 lövés két gól volt. Teljesen elégedett vagyok a látottakkal, a fiúk fizikailag jól bírták a találkozót, egyéb téren van még tennivalóink.”

Vasas SC – Debreceni HK  3-3 (1-1, 1-1, 1-1)
Gólszerzőink:
Sándor B.(2) és Spakovszky

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok