Jobban hokiztak a miskolciak

U 16 B csapatunk szerdán este a DVTK Jegesmedvék ellen játszott bajnoki mérkőzést. A találkozót megelőzően a két együttes a csoport középmezőnyében foglalt helyet, a vendégek a tabellán egy pont előnnyel álltak a mieink előtt.

A mérkőzés első harmadában kapkodóan, sok hibával játszottak a debreceniek. A 11. percben emberfórba kerültünk, de a lehetőséget nem tudtuk kihasználni, sőt egy ellenakció végén a vendégek szerezték meg a vezetést.

A 2. játékrészben valamivel kiegyenlítettebb volt a mérkőzés. A 23.18-nál újra emberfórba kerültünk, amit sikerült is gólra váltani, 24.29-nél Fehér Zalán átadását Csanády Marcell értékesítette. A folytatásban a mieink három, a vendégek két emberelőnyt hagytak kihasználatlanul, a 32. percben azonban Bak Ármin találatával a miskolciak újra átvették a vezetést. A 3. harmadban két emberhátrányos szituációt is kivédekeztünk, de az 51. percben megint betaláltak Jegesmedvék, amire nem tudott válaszolni a hazai csapat.

A mérkőzés nagy részében fölényben játszottak a vendégek, akik főleg a támadó munkában múlták felül a mieinket. A kapunkban Révész Zsuzsa 37 lövést védett, nagy szerepet játszott a szoros eredmény elérésében.

Prakab Szilárd vezetőedző önkritikusan értékelte a találkozót.

„Az 1. harmadban eléggé nehézkesen indult a játékunk, kapkodtunk, nem mentek a korongátvételek, gondjaink voltak a korcsolyázás sebességével is. A 2. játékrésztől közelebb kerültünk az ellenfelünkhöz, elkezdtünk küzdeni, jobban koriztunk, sikerült is kiegyenlíteni. Ám ezután nem tudtuk a helyzeteinket értékesíteni, figyelmetlenek voltunk a kapunk előtti területen, így az ellenfél még két gólt szerzett, amivel eldöntötték a mérkőzést. A miskolciak nagyon erős kerettel érkeztek, jobbak voltak, de ezzel együtt is sikerült jó iramú meccset játszani velük. Kapusunk, Révész Zsuzsa ismét kiemelkedően teljesített.”

Debreceni HK B – DVTK Jegesmedvék B 1-3 (0-1, 1-1, 0-1)
Gólszerzők:
Csanády, illetve Orosz, Bak és Mészáros

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok