Jó játékkal magabiztosan győztünk

Ezen a hétvégén két mérkőzésen is a jégre lépett a DHK U 14 B csapata. A szombati találkozójukat nem tudták megnyerni, de vasárnap, a Justitia Szittyák ellen idegenben sikerült javítani.

Az 1. harmad két debreceni kisbüntetéssel kezdődött, utána viszont az ellenfélre fújtak rá egymás után három kiállítást. Az emberelőnyök azonban sorra kimaradtak, végül eldöntetlen állással ért véget a harmad.

A játékrészben a Szittyák ott folytatták, ahol a szünet előtt abbahagyták, az etap feléig folyamatosan látogatták a büntetőpadot. 35.49-nél Némethi Levente góljával vezetéshez jutottak a mieink. Ezután az ellenféltől Káté kapott 2+10 percet palánkra lökésért, az előnyünket azonban nem sikerült növelni, sőt a 39. percben Varga emberhátrányos találatával kiegyenlített az ellenfél.

A 3. harmadra elfáradtak a Szittyák, egyre nagyobb fölénybe kerültek a mieink, akik végig aktívabbak voltak, mint a vetélytársaik. A 43. perben Némethi szerzett egy újabb gólt, 51.59-nél pedig Árva László értékesítette Szabó Bence átadását. Az 56. percben Kovács Balázs lőtte be csapata negyedik gólját, amivel beállította a találkozó végeredményét.

U 14 B csapatunk a játék minden elemében felülmúlta az ellenfelét, és jó játékkal, megérdemelten győzött.

A vasárnapi mérkőzésről Salánki Attila vezetőedző adott értékelést.

„Sűrű hétvégén vagyunk túl, szerencsére a tegnapi meccs nyomai nem látszottak meg a csapaton. Jól küzdöttünk, kevés kiállítással hoztuk le a meccset. Örülök, hogy a harmadik sornak sikerült két gólt is szerezni. Végig a kezünkben volt a meccs, sokat támadtunk, sokat lőttünk a kapura, voltak nagyon szép, kombinatív megoldásaink is. Lehozhattuk volna a mérkőzést kapott gól nélkül, ha nem önfejűsködünk. Összességében elégedett vagyok, jól védekeztünk, sokat blokkoltunk és működött a testjáték is. Mindig ezt a hokit szeretném látni.” 

Justitia Szittyák – Debreceni HJ B 1-4 (0-0, 1-1, 0-3)
Gólszerzők:
Varga, illetve Némethi (2), Árva és Kovács B.

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok