Itthoni forduló az U 12-ben

Az előkészítő bajnokságban a hét végén hazai jégen játszottak a mieink. A DHK Kék csapatai a DVTK Jegesmedvékkel mérkőztek meg, a Pirosak pedig Jégoroszlánok ellen szálltak harcba.

Mezei Barna vezetőedző értékelte a mieink Kék 1-es és 2-es alakulatainak mérkőzéseit.

2020.01.12. 11.45
Debreceni HK Kék1 – DVTK Jegesmedvék Kék1

2020.01.12. 13.45
Debreceni HK Kék2 – DVTK Jegesmedvék Kék2

„A szomszédvárak csatájának visszavágóin mindkét csapatunk gyengén indított, az első harmadot elveszítettük; a Kék1 két, a Kék2 három góllal. A szünetben sikerült rendet tenni a fejekben és mindkét csapatra érvényes, hogy a 2. játékrésztől teljesen más képet mutatott a játékuk. Hatékonyabban ellenőriztük a semleges harmadot, sikeresen akadályoztuk az ellenfél építkezését és a támadójátékunk is nagymértékben javult. Mindkét csapat megnyerte a 2. és 3. játékrészt, ami az 1-es csapat esetében győzelmet, a 2-es csapat esetében egyenlítést, döntetlen eredményt jelentett. Küzdésből jelesre vizsgázott, komoly fordításokat produkált mind a két társaság! Gratulálok, remek mérkőzéseket játszottunk!”


A Piros csoportban induló csapatunk napi teljesítményét Borbát Norbert edző elemezte.

2020.01.12. 15.45 Debreceni Jégcsarnok 
Debreceni HK – Jégoroszlánok

„Ezen a találkozón lehetőséget kapott több olyan játékosunk is, akiknek eddig kevesebb jégidő jutott. Sajnos, a mérkőzés nem úgy alakult, ahogyan elterveztük, mindenki egyénileg próbálta megoldani a helyzeteket, ami semmi jóra nem vezetett. Nem tartottuk a helyünket, mindenki össze-vissza korcsolyázott, így az ellenfél nem egyszer a kapusunkkal találta szemben magát, ezeket a helyzeteket aztán rendre ki is használták. Vannak hiányosságaink, amelyeken dolgozunk, de kemény munkára van szükség ahhoz, hogy ezeket pótolni tudjuk! Remélem, hogy a következő mérkőzésre sikerül feljavulnunk!”

 

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok