Felemás eredmények a helyosztón

A kölyök bajnokság hajrájában az I. csoport 11. helyéért mérkőztek a mieink, az ellenfél a KHM Knights együttese volt.

A két győzelemig folyó párharc tapasztalatait György István edző foglalta össze: "Idegenben kezdtünk és már az első percekben hátrányba kerültünk; két egyéni hibát követően 2-0 állt az eredményjelzőn. Bármennyire is akartunk, nem igazán tudtunk belerázódni a mérkőzésbe, a hibák mellett a küzdőszellemmel és a motivációval is akadtak gondjaink. Egyénileg próbálkoztunk, csapatjátékról szó nem volt, hiába faragtunk a hátrányból még az első harmadban, a játék képe a mérkőzés hátralévő részében semmit nem változott. Így esélyünk sem volt arra, hogy nyerjünk.

KMH Knights - Debreceni HK 4-1 (2-1, 1-0, 1-0)  (1-0)
Gólszerzők:
Kovács Á.(2), Siklósi és Tihanyi, illetve Terdik

 

Ez a találkozó sokkal szimpatikusabb volt edzői szemmel nézve, nem csak a győzelem miatt, hanem azért is, mert csapatszinten tudtunk nagyot alkotni. Csapatjáték, küzdőszellem és motiváció terén nagyon jól álltunk, ami egy igen jó mérkőzést eredményezett. A KMH szerzett vezetést, de érződött, hogy ez a találkozó úgy alakul, ahogyan azt mi szeretnénk, még a hátrány ellenére is, mivel érkezett a válasz a második harmadban. Végig nagyon szoros volt a meccs, a helyzetek tekintetében mi álltunk jobban. Számos lehetőségünk kimaradt, de ezúttal nem voltunk védekezésre kényszerítve és sok időt töltöttünk a támadó zónában. A mérkőzés végül hosszabbításban dőlt el a javunkra, bár voltak helyzetek mindkét oldalon. Ezúttal többet dolgoztunk a sikerért és egyértelműen megérdemeltük a győzelmet. Nagyon tetszett, hogy a mi oldalunkon rengeteg jó egyéni teljesítmény volt ezen a találkozón és ki is emeltem a srácoknak, hogy lám, hittel és önbizalommal ilyen dolgokra képesek.

Debreceni HK- KMH Knights 3-2 (hu) (0-1, 2-1, 0-0, 1-0) (1-1)
Gólszerzők:
Széles, Terdik és Révész L., illetve Kovács Á. és Kiss P
 


Nem tudtuk megismételni az előző mérkőzésen nyújtott kiváló teljesítményünket, akadozott a gépezet, dadogott a játék és küzdőszellemünk sem olyan volt, mint korábban. A párviadal első mérkőzéséhez hasonlítanám, azzal a különbséggel, hogy a harmadik harmadban azért voltak jelek arra nézve, hogy mégis van bennünk valami. Csakhogy mire ez tudatosult volna a srácokban, mindig jött egy hatalmas hiba, ami visszataszított minket a „mocsárba". Ezen a találkozón jobb volt a KMH, élesebbek voltak nálunk és a végén általában az a csapat nyer, aki jobban akarja. Úgy látszott, hogy ezen a napon az ellenfelünk akarta jobban.

Debreceni HK- KMH Knights 2-5 (0-1, 0-2, 2-2) (1-2)
Gólszerzők:
Kiss P.(2), Tihanyi, Kovács Á., és Gábor, illetve Fehér Á. és Kovács B.

A csoport utolsó helyén zártuk a bajnokságot, ami nagyon sok tanulsággal szolgált. Keseregni nyilván nem kell, a jövőben még keményebb és strukturáltabb munkára van szükség ahhoz, hogy előbbre tudjunk lépni.”

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok