Dupla meccsen 18 gólt szereztünk

Az U 14-es csapatunk ugyancsak sűrű programot bonyolított le a hét végén, szombaton és vasárnap egyaránt pályára léptek Dunaújvárosban.

A szombati mérkőzés kezdetén kiegyenlített játékot láthattunk, az egyetlen gólt a harmad legelején Ambrus Dávid szerezte. A 2. játékrészben a részünkről Lékó Marcell és Kiss Máté talált be, a hazai csapat azonban tartotta lépést a mieinkkel, egygólos debreceni vezetéssel zárult a harmad. A 3. etapban nagyon megindultak a mieink, egymás után háromszor is betaláltak, a gólokat Szűcs, Kiss és Vona szerezték.  Ezután szépítettek az újvárosiak, de a következő három debreceni találat (Dankó, Kovács és Eigner voltak a góllövők) végérvényesen eldöntötték a találkozó sorsát. Kicsit lazítottak is nyomáson a mieink, így a meccs végén még kétszer betaláltak a hazaiak.

A vasárnapi találkozón jobban bekezdtek a mieink, mint előző nap, Vincze Dávid és Vona Balázs góljaival a harmad végéig két gólos előnyre tettek szert. A 2. etapban a mezőnyben kiegyenlített volt a játék, a gólokat azonban a mieink lőtték; Vincze Dávidhoz Szűcs Martin és Kuti Balázs is csatlakozott, végül 5-1-es vezetéssel fordultunk a 3. harmadra. A 3. játékrész újabb vendéggólokat hozott, ezeket Vona, Kiss és Kuti jegyezték, majd a harmad fele táján Kiss Máté szerzett újabb találatot. A hazai csapat két góllal tudott válaszolni, így alakult ki a végeredmény, ezúttal 6 góllal nyertünk.
 
Az aktuális találkozókat György István vezetőedző értékelte.

„Hosszú hétvégén vagyunk túl a játékosaimmal; két mérkőzést is játszaniuk kellett ebben a sűrű versenyprogramban, de már kezdjük látni az alagút végét. Lassan a középszakasz végén járunk, így az elsődleges cél, hogy megpróbáljunk visszatalálni a játékunkhoz, és ahhoz a lelkiállapothoz, ami örömet szerez nekünk és nem teherként éljük meg a mérkőzéseket. Ami a hétvégi találkozókat illeti, mindkét napon sikerült sok gól lőni, bár a helyzeteink minősége korántsem volt olyan színvonalú, mint amit szerettünk volna és a lábmunka sem érte el a kívánt szintet. Nagyon örültem egy-két játékos teljesítményének abból a szempontból, hogy ők nagyon mélyre kerültek az elmúlt időszakban és most végre úgy érzem, sikerült kilábalniuk belőle. Továbbra is azt vallom, hogy ha az edzésmunka jó, akkor történhet bármi a mérkőzéseken, a fejlődésük nem fog leállni. Azon fogunk dolgozni továbbra is, hogy az edzések minősége, illetve a játékosok munkája a lehető legmagasabb szintet képviselje.”

[U 14 218] 2021.02.20. 15.15 Dunaújvárosi Jégcsarnok
Dunaújvárosi Acélbikák – Debreceni HK 5-9 (0-1, 2-2, 3-6)
Gólszerzők:
Erdősi (3), Komáromi és Nagy D., illetve Kiss (2), Ambrus, Lékó, Szűcs, Vona, Dankó, Kovács és Eigner


[U 14 198] 2011.02. 21. 9.30 Dunaújvárosi Jégcsarnok
Dunaújvárosi Acélbikák – Debreceni HK 3-9 (0-2, 1-3, 2-4)
Gólszerzők:
Erdősi, Nagy Á., és Nagy P., illetve Vincze (2), Vona (2), Kuti B.(2), Kiss (2) és Szűcs

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok