Derekas helytállás Nagymihályban

Mialatt az U 14-es csapatok Debrecenben harcoltak a pontokért, Nagymihályban is elkezdődött a CJHL Torna, a serdülő korosztály hat együttese számára.

A szlovákiai városban a házigazdák mellett a SDUSHOR Minsk, a HK Partizan Beograd, a Niedzwiadki MOSiR Sanok, a Kyzhynka Kyev és vendégként a tőketerebesi csapat lesz a mieink ellenfele. Az idei sorozatban résztvevő együttesek másik fele (a Kék csoport) a lengyelországi Nowy Targ-ban találkozik a jövő hét végén.

A debreceni különítmény az alábbi kerettel vágott neki a 3. fordulónak:

Kapusok: Petruska Olivér, Végh Dániel.
Hátvédek: Urbán Ákos, Biró-Dobi Benedek, Rózsa Botond, Váraljai Bence, Fehér Zalán.
Támadók: Szeferinkin Philip, Révész Levente, Fehér Ádám, Orbán Botond, Tóth Zoltán, Váraljai Ádám, Kovács Balázs, Csanády Marcell és Varga Máté
Vezetőedző: Okos Csanád
 
Sasok Divízió/Piros csoport
2020.02.07.
Nagymihály

Az 1. játéknap debreceni érdekeltségű eredményeit Okos Csanád elemezte.

HK Mládez Michalovce - Debreceni Hoki Klub 7-5  (5-3, 2-2)
Gólszerzőink:
Szeferinkin Philip(2), Váraljai Ádám(2), és Révész Levente

„Elsősorban a védekező zónában való játékunkra próbáltunk fókuszálni, amit ha összegezni lehet eredményesen kitartott a végéig a 7 kapott gól ellenére is. Játékot Nagymihály dominálta, ügyes kontrákkal és nagyon jó helyzetkihasználással sikerült válaszolni 5 góllal. Mindhárom sorunk a képességeikhez mérten, elvégezte rajuk kiszabott feladatot.”

Debreceni Hoki Klub - Kryzhynka Kyev 2-3 bü (1-1, 1-1)
Gólszerzőink:
Varga Máté és Biró-Dobi Benedek

„Tudtuk, hogy ismét egy nagyon jó képességű csapat ellen fogunk felállni, akikkel csak óriási szív és küzdés szükséges a részünkről, hogy egy sikeres mérkőzést tudjunk játszani. Amit elterveztünk össze is jött, rengeteget blokkoltunk, ütköztünk, és a kapunk előtti területen keményen takarítottunk. Első harmadban, nagyrészt oda vissza ment a játék. Második harmadban jobban ránk jöttek és átvették az irányítást, de a védekező zónában jó helytartással sikerült a veszélyes területen kívül tartani őket emellett Dani is nagyon jól helytállt a kapuban. Összességében örülök az önfeláldozó, kitartó játékunknak!”

A 2. játéknapon a mieink délben a SDUSHOR Minsk, délután pedig az MSKM Trebisov csapatával találkoznak.

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok