Csoportunk éléről vártuk a folytatást

Április 6-án playoff-mérkőzésekkel folytatódtak az Easter Cup U 14-es korcsoportjának küzdelmei.

A lebonyolítási rend szerint az első nap után külön csoportba kerültek az első, második és harmadik helyezettek, ennek megfelelően a mieink a 3. kalapból kapták soron következő ellenfeleiket. A debreceni srácok először a házigazdákkal találkoztak és szép győzelmet arattak, a délutáni meccset minimális különbséggel leveszítették ugyan, de végig fölényben hokiztak a székelyföldi akadémistákkal szemben.

A szombati találkozókat GYÖRGY ISTVÁN vezetőedző elemezte.

Debreceni HK – HC Draci Bilina 4-2
Gólszerzőink:
Csanády Marcell, Fehér Ádám, Révész Levente és Domán Péter

„Nagyon jó kis meccs volt, a hazaiak ügyes és kombinatív hokit játszottak, kis termetük ellenére zseniálisak voltak mezőnyben. Jól beleálltunk a meccsbe, az első nap pontosan arra volt jó, hogy egy kicsit magasabb fordulatszámra pörögjünk fel és ez ki is jött ezen a találkozón. Harapósak voltak a fiúk, dolgoztak becsülettel, a fizikai fölényünket is sokszor ki tudtuk használni, ami az eredményben is megmutatkozott.”


SZJA – Debreceni HK 3-2
Gólszerzőink:
Fehér Ádám és Révész Levente

„A csapatjáték terén talán ezen a meccsen voltunk a legjobbak, mégis vereséget szenvedtünk. Igazából végig domináltuk a mérkőzést, nagyon sok helyzetünk volt, sebességben és gondolkodásban is az ellenfél fölé nőttünk, de ők eggyel több gólt tudtak szerezni. Az ilyen mérkőzések azok, amelyek nekem a leginkább tetszenek. Veszítettünk ugyan, de ha játékban, küzdésben és összpontosításban ilyet tudunk nyújtani, akkor csak dicsérni lehet a srácokat.”

A körbeverések nyomán a gólarányunknak köszönhetően a csoport élén végeztünk, így lehetőségünk nyílik arra, hogy akár az 5. helyet is megszerezhessük. Amennyiben vasárnap legyőzzük a finnországi Jokerit csapatát, akkor az 5. helyezésért játszhatunk, ha veszítünk, akkor a torna 7. helyén zárjuk a küzdelmeket.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok