CJHL forduló lesz a hétvégén!

Lassan hagyománnyá válik, hogy a válogatott szünetek időszakában nemzetközi utánpótlás tornákra kerül sor Debrecenben. Nem lesz ez másként a hétvégén sem, február 7-8-9-én ismét városunkba látogat a Carpathian Junior Hockey League mezőnye.

A szlovák bázisú ligában több korosztályban folynak a küzdelmek, közülük ezúttal az U 14-es korcsoport együtteseit látjuk vendégül a 3. forduló keretében. Egészen pontosan a Farkasok divíziójának Zöld-csoportjáról van szó, míg a Fehér-csoportba soroltak a lengyelországi Jastrzebie-ben versengenek. Nyilván az U 16-os csapatunk sem tétlenkedik ez idő alatt, ők a Sasok divíziójának résztvevőiként Nagymihályban lépnek majd jégre.

A résztvevők listáján nagyrészt a régi ismerősök szerepelnek, konkrétan a HK Mládez Michalovce, a Niedzwiadki MOSir Sanok és két kijev-i együttes, a Kryzhynka és az Automobilist (FRISSÍTVE: betegség miatt az Automobilist Kyev helyett mindhárom napon a DHK U 14-B csapata lép pályára, eredményeiket – hasonlóan a DVTK Jegesmedvékhez – a pontszámok összesítése során nem veszik számításba). Mivel Romániából az idén nem érkezett nevezés, az helyükre egy odessa-i csapat került a mieink ellenfelei közé. A meghívott vendégként a DVTK Jegesmedvék csatlakoztak a mezőnyhöz, az ő meccseik azonban nem számítanak bele a hivatalos végeredménybe.

A torna szabályrendszere az elmúlt szezonokhoz képest nem módosult, tehát minden résztvevő naponta két mérkőzést játszik. A meccsek két, egyenként 20 perces félidőből állnak, melyek során a tiszta játékidőt mérik. Ha két félidő után a mérkőzés döntetlenre végződik, akkor azonnal büntetőlövések következnek. A rendes játékidőben győztes csapat 3 pontot kap, a büntetőlövésekkel aratott győzelem 2 pontot ér, míg a vesztes 1 ponttal lesz gazdagabb.

A debreceni forduló pénteken 10.00 órakor veszi kezdetét, amikor a mieink a Jegesmedvék ellen lépnek a jégre, délután pedig a Morski Vovky Odessa csapatával mérkőznek meg. A múlt év novemberi, sanok-i fordulóban nem ment valami jól a mieinknek, most itt a lehetőség a javításra. A számszerű eredmény természetesen nem minden, a fő cél a játékosok fejlesztése és megmérettetése nemzetközi szinten. A szakemberek persze annak örülnek a legjobban, ha a pontszerzési kényszer nélküli játék kedvező eredménnyel is párosul.

A korábbi szezonok tapasztalatai alapján érdekes, izgalmas mérkőzésekre van kilátás a hétvégén. Arra biztatjuk a debreceni szurkolókat, hogy a hazai kedvencek találkozói mellett vessenek néhány pillantást a vendég-együttesek mérkőzéseire is, biztosra vesszük, hogy élvezetes meccseket láthatnak majd! A 3. forduló eseményeit az érdeklődők a live stream közvetítésnek köszönhetően élőben követhetik a DHK Youtube csatornáján keresztül.


MÉRKŐZÉSEK
 

7. February 2020 (Friday)

10.00 DVTK Jegesmedvék Miskolc (guest team) - Debreceni Hoki Klub
11.20 HC Morski Vovky Odessa - Kryzhynka Kyiv
12.40 HK Mládež Michalovce - Debreceni Hoki Klub „B“
14.00 STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok - DVTK Jegesmedvék Miskolc (guest team)
15.20 Debreceni Hoki Klub - HC Morski Vovky Odessa
16.40 Kryzhynka Kyiv - HK Mládež Michalovce
18.00 Debreceni Hoki Klub „B“ - STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok


8. February 2020 (Saturday)

08.00 STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok - HK Mládež Michalovce
09.20 Debreceni Hoki Klub - Kryzhynka Kyiv
10.40 DVTK Jegesmedvék Miskolc (guest team) - Debreceni Hoki Klub „B“
12.00 HK Mládež Michalovce - HC Morski Vovky Odessa
13.20 Kryzhynka Kyiv - STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok
14.40 Debreceni Hoki Klub „B“ - Debreceni Hoki Klub
16.00 HC Morski Vovky Odessa - DVTK Jegesmedvék Miskolc (guest team)


9. February 2020 (Sunday)

08.00 Debreceni Hoki Klub „B“ - HC Morski Vovky Odessa
09.20 DVTK Jegesmedvék Miskolc (guest team) - Kryzhynka Kyiv
10.40 HC Morski Vovky Odessa - STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok
12.00 Debreceni Hoki Klub - HK Mládež Michalovce
13.20 Kryzhynka Kyiv - Debreceni Hoki Klub „B“
14.40 HK Mládež Michalovce - DVTK Jegesmedvék Miskolc (guest team)
16.00 STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok - Debreceni Hoki Klub

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok