A mérkőzések képe jobb volt az eredményeknél

Szombaton és vasárnap rendezték meg a brassói előkészítő torna második, illetve harmadik napi találkozóit, ennek keretében a mieink előbb a Székely Jégkorong Akadémia, majd a DVTK Jegesmedvék csapataival mérkőztek meg.

A debreceni srácok meccseiről Borbát Norbert vezetőedző készített rövid beszámolót és a torna egészére is visszatekintett.

2019.11.02.
SZJA1 A1- DHK A1 15.00

„A mérkőzés nagy részében többet birtokoltuk a korongot, viszont túl lassúak és körülményesek voltunk, illetve rendre rossz döntéseket hoztunk  a befejezéseknél. Kiváló képességű csapattól szenvedtünk minimális arányú, 4-3-as vereséget.”

SZJA1 A2-DHK A2 16.00

„A találkozó sajnos, nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Puhák voltunk, nem mentünk bele határozottan az 1 az 1 elleni párharcokba. Az ellenfél sok helyzetet alakított ki, nagy szükség volt a kapuban Kató Bence remek teljesítményére. A végeredmény 2-0 volt az SZJA javára.”

SZJA2 A1- DHK A2 19.00

„Sikerült az első mérkőzés után felpörögni, sokat volt nálunk a pakk, többet lőttünk kapura, de az ellenfél kontrákból gólokat szerzett. A mérkőzés végén, 3-2-es állásnál beszorítottuk őket, de egy újabb kontrával gólt szereztek, így 4-2-es vereséget szenvedtünk.”

SZJA2 A2 – DHK A2 20.00

„Az előző meccshez képest harciasabban kezdtünk, számos párharcot megnyertünk, voltak szólóink, büntetőt is lőhettünk, de nem tudtunk betalálni. Csak a mérkőzés végén sikerült meglőni az első gólunkat, végül az ellenfél 3-1 győzött.”

2019.11.03
DVTK A1- DHK A1 11.00

„Igazi rangadót vívtunk. Már az elején keményen  kezdtünk, több szép helyzetet is sikerült kidolgoznunk, végül szoros mérkőzésen 2-2-vel zártunk. Kapusunk, Kuti Tamás nagyban hozzájárult a jó eredményhez, több szólót is hárított, tartást adott a csapatnak az egész torna során.”

DVTK A2- DHK A2 12.00

„Jól kezdtünk, többször eljutottunk a kapuig, de ezúttal is nehézséget okozott betalálni, úgy, mint végig a torna folyamán. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, a miskolci csapat az ellentámadásokból többször is betalált. A mérkőzés 4-1-es végeredménnyel ért véget. Úgy gondolom, hogy összességében hasznos tornán vagyunk túl. Mindenki jól érezte magát, színvonalas mérkőzéseket játszottunk, valamennyi ellenfelünkkel fel tudtuk venni a versenyt. Általában csak apróságokon múlt, hogy nem gyűjtöttük be több pontot. Ezúton is köszönjük a szülőknek a sok segítséget és a rugalmasságot!”

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok