A hét végén kétszer nyert a kölyök csapat

U 14-es csapatunk pénteken Budapesten játszott bajnoki mérkőzést, szombaton pedig itthon a Vasas B együttesével meccseltek. Mindkét találkozón a mieinknek állt a zászló, ennek megfelelően magabiztosan be is húzták a mérkőzéseket.

2019.12.20. 13.00 FTC Sátras Jégpálya
HC Kiskőrös Spartak - Debreceni HK 2-9 (1-3, 0-5, 1-1)
Gólszerzők:
Fekete és Kuntic, illetve Kovács S.(2), Szűcs M.(2), Bodnár, Vincze, Rózsa, Vas és Kiss M.

A debreceni legénység ezen a meccsen nem sok esélyt sem adott a ranglista közepén tanyázó kiskőrösi együttesnek. Az elejétől a végéig domináltak; az első harmadban három, a másodikban öt góllal terhelték meg az ellenfél hálóját és végül magabiztos győzelmet arattak.


2019.12.21. 13.15 Debreceni Jégcsarnok
Debreceni HK – Vasas SC B 13-1 (3-0, 8-0, 2-1)
Gólszerzők:
Rózsa(3), Kovács S.(2), Vona(2), Czecze(2), Juhos, Máthé, Szűcs és Majoros, illetve Fedor

Az alapszakasz élén végzett debreceniek igazi gólparádét rendeztek a csoportjuk középmezőnyéhez tartozó Vasassal szemben. Mindhárom harmadban végig nagy fölényben játszottak és mindösszesen 4 kapura lövést engedélyeztek az ellenfelüknek. A srácok örömhokival hangoltak bajnokság rövidesen elkezdődő középszakaszára.

György István vezetőedző együtt értékelte a két találkozót.

„Szerettük volna szépen befejezni az alapszakaszt, ezért a fő hangsúly azon volt, hogy adjunk ki magunkból mindent, és figyeljünk az összjátékra. Ez sajnos, az első mérkőzésen nem igazán valósult meg, viszont a hazai utolsó találkozón már igen. Bár sokszor túlvariáltuk a helyzeteinket és a bonyolult dolgokat favorizáltuk, egy rossz szavam sem lehet a játékosokra, mert minden megmozdulásukon érződött, hogy nagyon élvezik. Természetesen a középszakaszra hangolunk, ugyanis ott már olyan csapatokkal fogunk találkozni, akik hasonló játékerőt képviselnek, mint mi, vagy talán egy kicsit jobbak is nálunk. Nagyon várjuk már az új évet, és ha sikerül felpörgetni a tempónkat, akkor úgy gondolom, jó  mérkőzéseket fogunk játszani mind az öt ellenféllel szemben. Ami a csapatot illeti, a fő cél az megvalósult, megtanultunk játszani, ezután egy kicsivel nagyobb hangsúlyt tudunk fektetni a többi részletre. Úgy vélem, hogy jó úton járunk és a játékosok is partnerek a munkában.” 

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok