A gyenge 2. harmad miatt veszítettünk

Szombaton az U 14 B csapatunk is megkezdte a helyosztó meccsek sorozatát, az első ellenfelük a KSI gárdája volt. Az előjelek szerint kiegyenlített mérkőzésre lehetett számítani, a hazai pálya azonban egy kicsit a mieink felé billenthette a mérleg nyelvét.

A találkozó gyors gólváltással indult, 04.12-nél Rádi Balázs szerzett vezetést a mieinknek, másfél perccel később viszont Szűcs Daniella góljával egalizált a vendégcsapat. Ezután a debreceni gárda kétszer, a KSI egyszer került emberfórba, de ezek rendre kimaradtak. A 17. percben Doros Lukács góljával ismét átvettük a vezetést, a szépséghiba az volt, hogy mindkét találatunk egyéni akcióból született.

A 2. játékrészben aktívabb lett a vendégcsapat.  A harmad elején kétszer is emberelőnybe kerültek a vendégek, gólig azonban csak a 35. percben jutottak el, akkor Romasz Nina volt eredményes. A 2. etap végéig kétszer is lehetőségünk volt a vezetés visszavételére, de ez a harmad elég gyengére sikeredett, nem véletlen, hogy a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani.

 A 3. harmad elején is kaptunk egy emberelőnyt, de ebből sem tudtunk betalálni, sőt, 53.31-nél a KSI szerzett gólt Szűcs Daniella révén. 58.54-nél megint emberfórba kerültünk, Salánki Attila azonnal időt kért és lehozta a jégről a kapusát is. Az egyenlítés azonban nem jött össze, végül egy góllal nyerték a meccset a vendégek.

A debreceniek az 1. harmad végén még vezettek, a 2. játékrészben azonban a vendégcsapat került fölénybe. A záró harmadban újra feljöttek a mieink, de újabb gólt már nem tudtak szerezni, összességében nyerhető meccset veszítettünk el.

A találkozó történéseit Salánki Attila vezetőedző foglalta össze.

„Már az 5. percben vezetéshez jutottunk, a vendégek azonban gyorsan egyenlítettek. Az 1. harmad végén kerültünk újra előnybe. Sajnos, gyenge második harmadot produkáltunk, így újra egalizált a KSI, majd a 3. harmadban a győzelmet is megszerezték, a 24-es mezszámú játékosuknak köszönhetően. Lett volna esélyünk a 3 pontra, ha a második harmadban úgy játszunk, mint a másik kettőben.”

Debreceni HK B – KSI 2-3 (2-1, 0-1, 0-1)
Gólszerzők:
Rádi és Doros, illetve Szűcs D.(2) és Romasz N.

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok