22 gól a házi rangadón

A kölyök korosztály két helyi csapata legutóbb szeptemberben találkozott egymással a magyar bajnokságban. Az A- jelű alakulat akkor 12-0 arányban győzött.

Mindenki tudta, hogy az alapvető erőviszonyok azóta sem változtak, legfeljebb a gólkülönbség lehetett kérdéses.

Először György István, az A-csapat vezetőedzője értékelt.

„A mérkőzés előtt azt kértem a srácoktól, hogy próbáljunk meg csapatként játszani, vagyis figyeljünk a társainkra és ne az egyéni dolgainkkal legyünk elfoglalva és tegyük mindezt a lehető legnagyobb sebességgel. Felemás érzéseim vannak, ugyanis egy-két esetet leszámítva, a csapatjátékkal nem volt gond, viszont a tempót sajnos, nem tudtuk olyan magasan tartani, amit ez a színt megkívánt volna. Az utóbbi időben a döntéseink késlekednek valamiért, nagy százalékban rosszak és nehezen olvassuk a játékot. Ez az, ami miatt picikét okom van okom bosszankodni, bár tudom, hogy gyorsan át fogjuk lépni, és újra a látványos megoldásoké lesz majd a főszerep. Fél szemmel a másik csapatot is figyeltem, és örömmel láttam, hogy ott is akadt néhány jó megoldás, jó momentum. Kató Bencét pedig egyértelműen ki szeretném emelni, remek teljesítményt nyújtott a kapuban.”

Salánki Attila a B-együttes vezetőedzője is elmondta a véleményét a találkozóról.

„Ez volt a második házi rangadónk és sajnos, a papírforma szerint zajlott a mérkőzés. Két hátvédet és a kapusunkat nélkülözve kellett felvenni a kesztyűt egy technikailag magasabb szinten álló csapattal szemben. Az első kapott gólra nem kellett sokat várni, amit még hat követett  az 1. harmadban. Beszorultunk a harmadunkba, nem sok esélyünk volt a támadó zónába eljutni. Sokszor nem találtuk a helyünket, a kapunk előtt sem voltunk eléggé harciasak. A 2. harmad sem sikerült jobban, ismét sok gólt kaptunk, szám szerint tízet, amire nem volt válaszunk. Ha el is jutottunk az ellenfél kapuja közelébe, nem voltunk veszélyesek, a lövéseink nagy része a kaput sem találta el. Számszerűleg a 3. harmad sikerült a legjobban, a kapunk előtt jobban sikerült tisztogatnunk, a négy gólra volt egy válaszunk is. Szabó Bence pontos lövésével meglőttük a becsületgólunkat is. Technikailag, taktikailag el vagyunk maradva a legtöbb csapattal szemben. Azt kell megértenie a játékosaimnak, hogy ebben a szezonban nem az eredmény a fontos, hanem az, hogy minden meccsen fejlődjünk és mindenki önmagához képest megtegyen mindent  a csapatért. Ha csapatként jobban össze tudnánk dolgozni, jobban megnehezítenénk az ellenfelek dolgát. Szeretném megköszönni Kató Bence alázatos munkáját, kisegített minket a bajban.”

Debreceni HK B – Debreceni HK 1-21 (0-7, 0-10, 1-4)
Gólszerzők:
Szabó Bence II. illetve Szűcs M.(4), Máthé M.(4), Czecze(3), Majoros(2), Rózsa(2), Szalontai, Vas I., Dankó, Vona, Kovács S. és Rádi

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok