12 gól és két kritikus tréner

A sorsolás szeszélye folytán szeptember 21-án találkozott egymással az U 14-es korosztályunk A és B- együttese. Bár házibajnokságot idéző találkozóról volt szó, a trénerek ezúttal is keményen megfogalmazták az elvárásaikat és a bírálatukat.

György István, az A-csapat vezetőedzője, ahogyan az várható volt, nem tűnt elégedettnek.

„Abban bíztam, hogy egy jó mérkőzést tudunk játszani, ám ez sajnos, elmaradt. Nem a megfelelő fordulatszámon pörögtünk, körülményesek voltunk, kapkodtunk, holott semmi okunk nem volt rá, és a befektetett munka mennyisége is jócskán elmaradt a kívánt szinttől. Ami a játékot illeti, csalódott vagyok, tudom, hogy sokkal, de sokkal többet tudnánk nyújtani, de mindezt most nem tudtuk megmutatni. Ez egy ilyen nap volt, tanulunk belőle és legközelebb megpróbáljuk az elkövetett hibákat kiküszöbölni. A 12 lőtt gól ellenére megint csak azt tudom mondani, hogy támadásban nem vagyunk eléggé hatékonyak, akadozik a gépezet, nem törünk kapura, a holt terekben próbálunk hokizni, ami veszélytelen. Nagyon sokat kell még dolgozni, és határozottabbá kell válni, ha fejlődni akarunk. A mai produkció nagyon haloványra sikeredett.”

Salánki Attila, a B-csapat vezetőedzője érthető módon szintén nem látszott túl boldognak.

„A két U14-es csapatunk csapott össze, de sajnos, itt sem termett számunkra több babér, mint az előző találkozónkon. Az 1. harmadban eldőlt a meccs, 20 perc játék után 6 góllal húzott el az első csapatunk, míg a mieink nem tudtak túl nagy ellenállást kifejteni. A második harmadban egy kicsivel jobban harcolt mindenki, de a hátrányunk így is tovább nőtt. Az utolsó harmadban is hasonló teljesítményt nyújtottunk, ami kevésnek bizonyult. Ahhoz, hogy egy technikailag és fizikálisan jobban álló csapat dolgát megnehezítsük, mindenkitől „küzdősebb” játékra lenne szükség. A csatárok közül szeretném kiemelni Tóth Ákos munkáját, aki néhány alkalommal helyzetbe tudta hozni magát, a hátvédek közül pedig Kovács Balázs harcolt a végsőkig minden korongért.”

Debreceni HK A - Debreceni HK B 12-0 (6-0, 2-0, 4-0)
Gólszerzők:
Szűcs Martin(4), Juhos Patrik(2), Czecze Hunor(2), Rózsa Ákos, Majoros Zsombor, Kovács Soma és Vas Patrika

Címkék

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • TEVA
  • PWC
  • B.R.A. Company
  • CJHL
  • Marczi Skate
  • Debreceni Sportcentrum
  • ZolComp Network Kft.
  • Debreceni Jégcsarnok