ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

Jégre fel! Csússz velünk ingyen!

DEBRECENI HOKI KLUB

Hiszünk abban, hogy a sikernek nincs titka. A sikernek ára van; az odaadó felkészülés, a kemény munka, az önfeláldozás, a megfeszített akarat. Hisszük, hogy együtt többek vagyunk, mint egyedül. Együtt és egymásért tudunk a hibáinkból tanulni és új életre kelni, mint a főnixmadár!.

Sokszor gondolkodtál már rajta, hogy kipróbálja gyermeked a korcsolyázást, de még sosem vettedd rá magad, hogy elvidd? Itt az ideje!

 

2023.01.27-én pénteken 18:00-18:50 között bírtokba vehetitek a jeget jégkorong edzőink segítségével, és ráadásul mindezt ingyen! 4-5 éves kortól 10 éves korig lehetőséget biztosítunk kipróbálni a korcsolyázást edzőink segítségével. Egyesületünk évek óta oktatja a gyerekeket korcsolyázásra, így több évtizedes tapasztalat áll mögöttük.

 

Ha még sosem volt gyermeked jégen, gyere és próbáld ki!

 

Amit mindenképp hozzatok magatokkal, a kesztyű. Ha van, hozhatattok saját korcsolyát és sisakot is, de ha nincs, akkor sincs semmi gond, a nyílt napon tudunk biztosítani részetekre. A jégcsarnokban kb. 8-10 °C a hőmérséklet, így ennek megfelelően, melegen, rétegesen öltözzetek fel!

A nyílt napon a DEAC Jégkorong Akadémia játékosaival is találkozhattok a jégen, akik jégkorongos felszerelésben lépnek pályára és edzőink mellett ők is segítenek majd a gyerekeknek.

 

És, hogy hol próbálhatjátok ki a jégkorcsolyázást?

A nyílt nap helyszíne a Debreceni Jégcsarnok 1-es pályája (4031 Debrecen, Derék u. 33.), igyenes parkolási lehetőséggel.

Arra kérjük a szülőket, hogy a tanfolyam ideje alatt lehetőleg a pálya melletti lelátón tartózkodjanak,ahol ingyen meleg teát szürcsölgetve a legjobb rálátás nyílik a pályára, valamint az óriás kivetítőt fürkészve bármelyik pillanatban élőben láthatják, ahogy a gyerekek önfeledten élveztik a korcsolyázást.

 

Miért is érdemes még résztvenni a nyílt napunkon?

Mindamellett, hogy a gyrekeknek hatalmas élményben lesz részük, az oktatás végén egy kis ajándékkal is kedveskedünk nekik.

 

Mi történik, ha megtetszik nekünk a dolog!

Természetesen van lehetőségetek tovább látogatni a foglalkozásokat. Minden héten hétfőn és csütörtökön 17:00-17:50-ig tartjuk korcsolya tanfolyamunkat, ahol a magabiztosan megtanulják a gyerekek előre- és hátrafele korcsolyázást, fékezni, szlalomozni és a korcsolyázás egyéb alapjait.

 

Korábbi nyílt napunk képekben