ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Közel volt az egyenlítés

Közzétéve: 2024-10-15

Cimkék:  U 16

A DEAC JA serdülői Érdre utaztak, hogy a magyar bajnokság következő körében a Kárpáti Farkasok ellen lépjenek jégre. Kiegyensúlyozott mérkőzés volt, ám ezúttal nem sikerült ponttal hazatértni.

A Farkasok elleni mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Nem kezdődött jól a mérkőzés számunkra, hiszen az ellenfél a második cserében már megszerezte a vezetést. Szerencsére ez nem tört meg bennünket, és még az első harmadban fordítani tudtunk. A szünetben beszéltünk róla, hogy most kell okosan játszanunk, stabil védekezés fontos lesz, erre fel az ellenfél a második harmadban nyolc perc alatt lőtt öt gólt, folyamatosan játszották be a korongokat a kapunk elé, nem találtuk a saját emberünket, nem voltunk elég határozottak és nem tudtuk megvédeni a saját házunkat ebben az időszakban. Becsülendő, hogy ezek után sem adtuk fel és folyamatosan építettük vissza magunkat a mérkőzésbe. Voltak nagyon jó egyéni megvillanások, de csapatként is jól járattuk a korongot. Az utolsó hét percben benne volt még a gól a játékunkban, de kaptunk két véleményes kiállítás, ahol elvittek minket az érzelmeink és ennek az lett a következménye, hogy a négy perc helyett összesen nyolc percet töltöttünk a büntetőpadon és ahelyett, hogy a támadásra tudtunk volna fókuszálni a saját harmadunkban kellett komoly energiákat mozgósítani. Bízom benne, hogy ezekből a fegyelmezettlenségekből tanulunk és többet nem fog előfordulni, mindig a csapat érdekeit kell szemelőt tartani. A második harmad első nyolc percét leszámítva voltak egész jó periódusaink, amire lehet építeni, azon leszünk, hogy a következő mérkőzéseken még tudjunk szintet lépni.”

DEAC JA pontszerzői: Tóth-Kurucz Tamás (3G, 1A), Mogyorósi Marcell Benedek (2G, 2A), Szász-Mátyás Ádám (1G) és Bereczki Dóra (1A).

2024. október 13., Érdi Jégcsarnok
U16 magyar bajnokság
Kárpáti Farkasok – DEAC JA, 7-6 (1:2, 5:2, 1:2)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»