ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14 | Kiélezett mérkőzésen diadalmaskodtunk

Közzétéve: 2024-10-15

Cimkék:  u14

A DHK U14-es csapata vasárnap a MAC otthonában zárta a hétvégét, ahol egy nagyon kiélezett és pörgős mérkőzést játszottak. A szombati hatalmas győzelmet egy újabb követte, amivel a kölykök bebizonyították, hogy helyük van ebben a csoportban.

A MAC ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"A hazai csapat nem az volt, akivel megmérkőztünk szeptemberben. Sokkal jobb kerettel álltak ki és ezt éreztük is és én személyesen örvendtem, mert egy nagyon kemény és az utolsó pillanatig is hajtós mérkőzés volt. Nagyon jól kezdtünk, már az első cserében betalálunk, de a mezőnyben oda-vissza ment a játék és mind a két csapat a maximumon pörgött. A második harmadban tudtuk megnyerni ezt a mérkőzést, ott sokkal többet tudunk támadni és az akaratunkat rájuk erőltetni. A harmadik harmadban pedig megjelent nálunk a fáradtság, főleg a koncentrációban és a döntésekben jelent ez meg. Ebben nagy mértékben szerepet játszott a tegnapi utazás és a mérkőzés, de ezt is meg kell szokni. Egy végig kiélezett mérkőzést nyertünk meg, ezzel bebiztosítottuk ebben a csoportban a helyünket, nem kell selejtezőket játszunk. Jövő szombaton játsszuk le az utolsó alapszakasz mérkőzésünket, utána kezdődnek a középszakasz mérkőzések."

DHK pontszerzői: Szatmári Milán (2G, 2A), Hadházy Ákos Zoltán (2G), Teschmayer Ákos (2G), Rózsa Ádám (2A) és Lipták Levente (1G).

2024. október 13., Kisstadion
U14 magyar bajnokság
MAC - DHK, 4-7 (1:2, 0:3, 3:2)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»