ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U14 | Csapatmunka a siker kulcsa

Közzétéve: 2024-10-14

Cimkék:  u14

Ezúttal Óbudára vezetett kölyök csapatunk útja, akik az OHA együttesével szemben mérkőztek meg. A győzni akarás ezúttal meghozta az eredményét, ugyanis ez igazán gólzáporos párbajon sikerült remekelnie játékosainknak.

Az OHA ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"A mai mérkőzésen nagyon jól kezdtünk, már az elején sokkal jobb volt az energia szintünk, agilisabbak voltunk és a helyzet kihasználásunk is rendben volt. A második harmadban ugyanott folytattuk, ahol abbahagytuk az első játékrészben, folyamatosan nyomás alatt tudtuk tartani őket és működött az összjáték is. A harmadik harmadban már megjelent az egyéniskedés, túl sokat cipeltük a korongot, ezért nem is volt elég kapura lövésünk, így nem szereztünk további gólokat. A legfontosabb, hogy voltak kimondottan jó megoldások, kezdtük használni a védőket a támadó zónában és most a harmadik sorunk is egyre tetszetősebb játékot mutatott. Holnap megint idegenben játszunk, remélem az utazás nem vesz ki sok energiát a játékosokból."

DHK pontszerzői: Rózsa Ádám (4G, 1A), Hadházy Ákos Zoltán (2G, 1A), Plásztán Borsa Mór (2G, 1A), Molnár Boldizsár (1G, 2A), Teschmayer Ákos (1G, 1A), Szatmári Milán (2A) és Lipták Levente (1G).

2024. október 12., Óbudai Jégcsarnok
U14 magyar bajnokság
OHA - DHK, 0-11 (0:5, 0:6, 0:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»