ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U21 | Hat ponttal zártuk a hétvégét

Közzétéve: 2024-09-23

Cimkék:  U 21

Nem sokat pihentek a debreceni juniorok, ugyanis a pénteki és szombati meccs fáradalmait követően az Icehawks csapata ellen mérték össze erejüket, akikkel szemben egy meglehetősen éles mérkőzést játszottak. A hét harmadik párbájon is sikerült pontot szereznie a csapatnak, jövő héten pedig a listavezető Vasas ellen készülnek.

Az Icehawks ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott:

„Egymási utáni 3. mérkőzésünket játszottuk. A mai ellenfél teljesen más játékstílusban lépett jégre, mint az előző csapat. Mérkőzést heves játék és kiállítások tömkelege jellemezte. Összesen 30 perc kiállítást szedtünk össze, lényegében majdnem fél meccset emberhátrányban töltöttük. Jó visszajelzés, hogy még így is sikerült talpon maradni és minden megmaradt tartalék energiát mozgósítani. Útravalónak pedig a szerencsétlen helyzetben történt kiállításokból tanulnunk kell és legközelebb felelősségteljesebb megmozdulásokat kell belevenni a játékunkba, korongszerzésekbe!”

DEAC JA pontszerzői: Nyisztor Ákos (2G, 1A), Csanády Marcell (2A), Ördög Roland (2A), Kovács Szabolcs (1G), Méhes Gábor (1G), Tóth Zoltán (1G) és Balogh Áron (1A).

2024. szeptember 22., Debreceni Jégcsarnok
ÖEHV U20 International League
DEAC JA - Icehawks HC, 5-2 (1:0, 0:2, 4:0) 

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»