ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

Edzőtábor az U12-esekkel

Közzétéve: 2024-08-15

Cimkék:  U 12

Az U12 korcsoport egy háromnapos táborban vett részt Augusztus 10-12 között Sátoraljaújhelyen, ahol az elsődleges cél a gyerekek önállósodásának, illetve a felelősségvállalás kialakulásának az elindítása volt.

Semmilyen szakmai elvárás nem volt a csapattal szemben ez idő alatt, igyekeztünk úgy alakítani a programot, hogy inkább egymással legyenek elfoglalva, ismerkedjenek, beszélgessenek, csínytevéseken járjon az eszük (természetesen a határokon belül), mert ez fogja őket egy közösségé formálni. A sport szeretete egy dolog, de ha még egy-két barát is ideköti őket, akkor az még jobb.

A három nap alatt öt jeges foglalkozásunk volt, ez több mint amit alapesetben egy hét alatt szoktunk gyakorolni, érződött is már a vége fele, hogy nem mindenki tud megfelelően összpontosítani, függetlenül attól, hogy nem volt megterhelő mentálisan, de ezzel semmilyen baj nincs, 10-11 évesen nem feltétlenül ez a cél. Sportpályafutásuk elején járnak még ezek a gyerekek, a teljesítményorientált megközelítést mellőzzük, amiben nagy az összhang a korosztályos edzőkollegák körében, sokkal inkább a folyamat egészére koncentrálunk, ami igaz lesz az elkövetkező időszakban is.

Köszönjük a lehetőséget az egyesületnek, illetve a sátoraljaújhelyi házigazdáknak, egy élmény volt.

Edzők: György István , Gönczi Csaba és Gönczi Gergő

Időpont: 2024.08.10-08.12.