ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Esély a bronzra

Közzétéve: 2024-04-15

Cimkék:  U 12

A szezon végéhez közeledett szombaton előkészítő csapatunk, akik a MAC ellen léptek jégre a Kisstadionban, hogy eldőljön a helyosztók sorsa.

Sajnos a győzelem ezúttal nem jött össze, hiszen az ellenfél minden tekintetben erősebb volt. Azonban vasárnap az Ajka ellen javíthatunk a bronzmérkőzésen.

A MAC ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"Az elődöntők közül mi játszottuk a második mérkőzést, az elsőt a Vasas nyerte 3-0-ra Ajka ellen. Sajnos a múlt hétvégén elveszítettük Hadházy Ákost, térdsérülés miatt nem tudott játszani, ezért eléggé meg kellett forgatni a sorokat. Tudtam, hogy nekünk a legfontosabb, hogy jól kezdjünk, tehát a cél az az lett volna, hogy minél később találjon be a hazai csapat. Még nem tudom, hogy a MAC kezdett jobban, vagy mi nem tudtuk kezelni a mérkőzést megfelelően, vagy mind a kettő, de már az első cserében gólt kaptunk, majd rögtön utána a második cserében is. Tehát amit el kellett volna kerülni az már a 46 másodpercben 2-0 volt. Időt kértem és sikerült egy kicsit rendbe tenni a dolgokat, ezután kezdtünk bátrabban korcsolyázni és küzdeni. A második játékrészben megint az első két percben kettőt kaptunk, de a harmadik harmadot is úgy kezdtünk, hogy az első cserében már betaláltak. A nyolc kapott gólból 5-öt az első percekben kaptuk a hamradkezdések után, szóval ezen mindenképp kell javítani a holnapi nap, ha eredményesek akarunk lenni. A mérkőzés utolsó percében sikerült betalálni, aminek mindenképpen örültünk, lehet egy jó kiindulópont a holnapi bronzmérkőzésre.
Amit mindenképpen meg kell említeni, hogy a hazai csapat az hihetetlen kemény és produktív játékot mutatott, fizikailag is fölénk kerekedtek, egy korosztályt meghazudtoló csapatjátékkal. Ennek ellenére nagyon örülök, hogy itt lehetünk, persze szerettük volna megnehezíteni az ellenfél dolgát, a mai mérkőzésen, de most nem voltunk egy súlycsoportban. 
Holnap az Ajka csapata ellen fogunk megmérkőzni a harmadik helyért. Ahhoz, hogy eredményesek legyünk, nagyon sokan jobb teljesítményt kell nyújtsanak, mint amit ma mutattak."

2024. április 13., Kisstadion
U12 magyar bajnokság
MAC – DHK, 8-1 (2:0, 3:0, 3:1)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»