ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U18 | Háromból három győzelem a helyosztókon

Közzétéve: 2024-04-11

Cimkék:  U 18

Jól zárta a hétvégét ifi csapatunk, hiszen vasárnap újra hazai pályán bizonyítottak, ám ezúttal a Belgrád csapata ellen.

Ugyan a mérkőzés nem úgy indult, ahogyan szerettük volna, azonban az utolsó két harmadra sikerült egy olyan játékképet mutatni, amivel magabiztos győzelmet arattak. A fiatalok a helyosztó harmadik mérkőzését is megnyerték, a következő, és egyben utolsó összecsapásra jövő szombaton kerül sor az FTC együttese ellen.

Belgrád csapata elleni mérkőzésről a vezetőedző, Janne Jokila nyilatkozott:

"Az első harmad nem a miénk volt, hiszen nem tudtuk tartani a tempót, az 1-1 elleni küzdelmeket pedig elvesztettük. Az ezt követő két harmad viszont sokkal jobb volt, hiszen elkezdtünk gyorsabban korcsolyázni és megnyerni a szituációkat. A támadó harmadban presszió alá helyeztük az ellenfelet, hiszen folyamatosan támadtuk az ellenfél kapuját, ami által 5 gólt is lőttünk. Végül, ami számít, hogy igazi nyertes hokit játszottunk a jégen, a játékosaink pedig megérdemelték a győzelmet. Nagyon örülök nekik!”

DEAC JA pontszerzői: Balogh Áron (1G, 2A), Juhos Patrik Milán (1G, 1A), Kovács Szabolcs (1G, 1A), Rózsa Ákos (1G, 1A), Ambrus Zoárd (1G), Dankó Gábor (1G), Kovács Soma (1A), Kuti Balázs János (1A) és Lékó Marcell (1A).

2024. április 07., Debreceni Jégcsarnok
U18 magyar bajnokság
DEAC JA – HK Select Team Beograd, 6-3 (1:3, 3:0, 2:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»