ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Sikerrel zártuk a szezont

Közzétéve: 2024-03-26

Cimkék:  U 16

A DEAC JA serdülői Kaposváron zárták a szezont a helyosztó mérkőzések utolsó körében.

A hosszú utazásokat követően egy igazán szép játékot láthattunk, ahol sikerült megnyerni az idény utolsó mérkőzését. Hosszú folyamat vezetett idáig, gratulálunk játékosaink számára! 

A KASI elleni mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Utolsó mérkőzésünkre készültünk ebben a szezonban. Kértük a játékosokat, hogy élvezzék a játékot, tegyenek meg mindent, hogy jó szájízzel zárjuk a szezont. Azt gondolom, hogy a támadó harmadban mutatott játékunk mindenképp dicséretet érdemel, kreatívok voltunk, jól mozgattuk a korongot, kellően agresszívak voltunk a kapu előtt, így többször is sikerült betalálni. A nagy támadókedv néha a védekezés kárára is ment, előfordult, hogy öten is a támadó kapu előtt voltunk és ez adott egy-két nagyobb helyzetet is az ellenfélnek, akik leginkább ellentámadásokra építettek. Összeségében viszont jóval több pozitív dolgot láttunk a mérkőzésen, mint negatívat. Jó lezárása volt ez a hétvége a 2023/2024-es szezonnak, tudtunk még egy kis időt együtt tölteni. Nem volt egy egyszerű év, a gyerekek sok esetben késő esti edzéseken próbálták meg kihozni magukból a legjobbat. Sok kihívással jár, azt gondolom ez a korosztály, a gyerekek számára kezd kinyílni a világ, egyre több helyen kell megfelelniük, az iskolában is egyre nagyobbak az elvárások, az edzések száma is növekszik és a kemény mindennapos munka már elengedhetetlen, ha valaki szeretne előrelépni. Ebből kifolyólag minden játékos motivációja és elkötelezettsége más a jégkorong iránt, ami teljesen rendben van, a stábbal pedig ebből az egészből próbáltuk meg kihozni a legjobbat. Ami a mérkőzéseket illeti, nagy ingadozások voltak egy-egy összecsapás között, de akár mérkőzéseken beül is. Voltak viszont nagyon szép megmozdulások, összjátékok, egyéni megvillanások, olyan pillanatok, amikre emlékezni fogunk és ezt kértük a játékosoktól is az egész szezonban, hogy a hibákból tanuljanak, de mindig a jó dolgokra építsenek és ezeket vigyék magukkal. Azt gondolom, csapatként és egyénileg is tudtunk előre lépni. Köszönet illeti a játékosokat az egész éves munkájukért, a szülőket a támogatásért és a bíztatásért, illetve a stábot, akik igyekeztek megtenni mindent a gyerekekért.”

A DEAC JA pontszerzői: Kuti Balázs János (2G, 1A), Csóka Bernát Lehel (1G, 2A), Nábrádi Balázs Péter (1G), Tóth-Kurucz Tamás (1G), Mogyorós Simon (1A), Mogyorósi Marcell Benedek (1A) és Semsey-Bakó Zalán (1A).

2024. március 24., Kaposvári Jégcsarnok
U16 magyar bajnokság
KASI - DEAC JA, 3-5 (1:2, 1:3, 1:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»