ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Hosszabbításban nyertünk a HKB ellen

Közzétéve: 2024-03-26

Cimkék:  U 16

A DEAC JA serdülői viszonylag hosszú hétvége elébe néztek, ugyanis két helyosztó mérkőzés is várt rájuk.

Szombaton a Tüskesátorban, a HKB csapat fogadta U16-os csapatunkat, akikkel szemben egy kiélezett meccset játszottak. Végül az összecsapás túlórába torkollott, ahol hirtelen halállal nyerték meg játékosaink a mérkőzést.

A HKB ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Az első harmadban egész jól nézett ki a játékunk, sikerült kétgólos előnyre is szert tenni. A harmad utolsó percében viszont egy egyéni akciót néztünk végig öten és engedtük, hogy az ellenfél játékosa lövéssel zárja az akciót, ami utat is talált a kapuba. A második harmadban két felesleges kiállítást is összeszedtünk egy percen belül, amiből az ellenfél ki is egyenlített. A harmadik harmadban sikerült visszavenni a vezetést, az utolsó percben viszont kaptunk egy elkerülhető gólt. A hosszabbításban mindkét csapat számára megvolt a lehetőség, hogy eldöntse a mérkőzést, de egy jó egyéni megmozdulás után ez nekünk sikerült. Egész szezonban küszködünk azzal, hogy mérkőzésen belül túl nagy ingadozásaink vannak, ha minden jól megy, akkor érzelmi szinten magasan vagyunk, együtt élünk a játékkal, de amint jön egy-két rossz csere egyből világvége hangulat lesz, ami elég mélyre lök és nehéz ebből kijönni. Törekedni rá, hogy ne legyenek ilyen nagy ingadozások a játékunkban.”

A DEAC JA pontszerzői: Dankó Barnabás (1G, 1A), Kuti Balázs János (1G, 1A), Nábrádi Balázs Péter (1G, 1A), Semsey-Bakó Zalán (1G), Ambrus Zoárd (1A) és Mogyorós Simon (1A).

2024. március 23., Tüskesátor
U16 magyar bajnokság
HKB – DEAC JA, 3-4 h.u. (1:2, 1:0, 1:1, 0:1)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»