ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Küzdelmes, harcias mérkőzésen vagyunk túl 

Közzétéve: 2024-03-25

Cimkék:  U 12

A DHK előkészítői hazai pályán fogadták a Vasas SC csapatát, így lejátszották a második alapszakasz utolsó mérkőzését is.

A kialakult helyzetek ellenére megmutatkozott a csapatmunka, az egymástért való küzdelem és vele együtt a küzdeni akarás. A szezon legfontosabb eseménye azonban még hátra van, ugyanis áprilisban a Magyar Kupán folytatódik előkészítőink legfontosabb megmérettetése.

A Vasas ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"Ez volt az utolsó bajnoki mérkőzésünk ebben az idényben, nem tudtunk a legerősebb kerettel kiállni, de szerintem egyik legnagyobb mezőny munkát most végeztünk egy nagyon erős ellenféllel szemben. Két hete játszottunk velük idegenben, ott talán sokkal több volt a jégkorong, mint ma. Az első harmadban voltunk talán a legközelebb hozzájuk, volt egy pár érzékelhető támadás vezetésünk is, a második és a harmadik játékrészben, csak kiállításokról és a védekezésről szólt a játék. Volt olyan pillanat is, amikor 4-4 játékos ült a büntetőpadon. Amit mindenképpen kiemelnék, hogy ma részünkről sokszor a szívek harca volt, hihetetlen mennyiséget korcsolyáztunk, blokkoltunk és védtük a kapunk előtti területet, illetve a hihetetlen magabiztossággal védő kapusunkat. Jó volt látni, hogy fizikailag is helyt álltunk, nagyon sok esetben szükségünk is volt rá, mert egy sok energiát igénylő mérkőzés volt, ahol mi voltunk, akiknek védekezni kellett. Sajnos a korongot nem tudtuk sokáig birtokolni, ezért nem volt túl sok helyzetünk sem. A mérkőzés végére már több játékosnak voltak különböző sérülései, ezért is nagyon büszke vagyok rájuk, mert mindezek ellenére végig küzdöttek. Ez nekem nagyon jó visszajelzés, hogy mennyire együtt van ez a csapat, és mennyire képesek egymást megvédeni és egymásért küzdeni."

2024. március 24., Debreceni Jégcsarnok
U12 magyar bajnokság
DHK – Vasas SC

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»