ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U21 | Szoros mérkőzés a Jegesmedvék ellen

Közzétéve: 2024-03-20

Cimkék:  U 21

Az U21-es korosztály számára is kezdetét vette a rájátszás a magyar bajnokságban.

A DEAC JA juniorjai kedden Miskolcra utaztak, ahol az első fordulót a DVTK Jegesmedvék csapata nyerte. Egy igazán kiélezett mérkőzésen dőlt a mérkőzés sorsa, azonban a mai nap folyamán hazai pályán, Debrecenben kerül sor a visszavágóra, ahol egálba hozhatják a negyeddöntő állását.

A DVTK elleni mérkőzésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott:

„Sajnálom, hogy nem sikerült megnyerni a mérkőzést, hiszen csapatként nagyon jól működtünk. Okosan, kevés eladatott koronggal játszottunk. A rájátszás mindig más energiákat hordoz önmagában. Nagyobb a nyomás a játékosokon, másképp mentalitást igényel egy ilyes fajta meccs, itt már nem igazán van második esély. Játékképünk és hozzáállás kapcsán nincs hiányérzetem, mivel a játékosok az utolsó percig próbálkoztak és kialakították a megfelelő mennyiségű helyzetet, amivel mérkőzést lehet nyerni, viszont egy góllal ma többet lőtt az ellenfél. Azt gondolom, ha az átütőerőnk jobban élesítjük, akkor a következő mérkőzés a mi javunkra szolgálhat. Megyünk tovább!”

DEAC JA pontszerzői: Csanády Marcell 1G), Mihalik Gergő (1G), Domán Péter (1A), Kovács Szabolcs (1A) és Révész Levente (1A).

2024. március 19., Miskolci Jégcsarnok
U21 magyar bajnokság - rájátszás
DVTK Jegesmedvék JSA – DEAC JA, 3-2 (2:1, 1:0, 0:1)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»