ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Az eddigi legjobb formánkat hoztuk a MAC ellen

Közzétéve: 2024-03-19

Cimkék:  u12

A DHK előkészítő csapata hazai pályán fogadta a MAC együttesét, akikkel szemben egy igazán pörgős és egyben kemény mérkőzést játszottak.

A játékosaink nagyon szép játékot mutattak, hiszen a csapatjátéké volt az egész meccsen a főszerep, ami elengedhetetlen egy ilyen erős ellenféllel szemben. Jövő héten már csak a Vasast fogadjuk, azt követően pedig a Magyar Kupára készülünk.

A MAC ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"A jelenlegi bajnokság legjobb csapatát fogadtuk a mai nap. Az idei szezonban találkoztunk már egy párszor, sikerült mindig ellenük felszívni magunkat, az volt a mai mérkőzésnek is a tétje, hogy tudunk-e egy nagyon szoros mérkőzést játszani. Az első harmadban azt éreztem, hogy a vendégek nem szálltak le a buszról, nem voltak annyira energikusak, persze ők voltak, akik irányították a játékot, de nekünk is voltak remek megmozdulásaink, amire lehetett építeni. A második játékrészben már jobban éreztük a nyomást, de nagyon jól álltuk a sarat, mind a három sorunk megértette, hogy mennyire fontos a védekezés, mindig odaért egy ütő, jól álltunk a lövő sávokban, jól takarítottunk a kapu előtt. A harmadik harmadban már nagyon elfáradtunk, nagyon sokat kellett korcsolyázni velük, így is sokszor lemaradtunk, de akkor ott volt a szenzációsan védő kapusunk. Mindent összevetve egy nagyon érett és szervezett játékot produkáltunk, a küzdésben sem maradtunk alul és a kritikus helyzetekben jó döntéseket hoztunk.  Még egy hazai mérkőzésünk lesz az alapszakasz második felvonásából jövő vasárnap a Vasas ellen, majd utána készülünk a Magyar Kupára."

2024. március 17., Debreceni Jégcsarnok
U12 magyar bajnokság
DHK – MAC

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»