ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U21 | Győzelemmel zártuk az osztrák bajnokságot

Közzétéve: 2024-03-12

Cimkék:  U 21

Vasárnap az Icehawks csapata ellen zárta a szezont U21-es csapatunk, akik ellen egy egészen eseménydús mérkőzést játszottak.

Hosszú hónapokat tudhatnak maguk mögött a juniorok, aminek méltó zárása volt ez az összecsapás. Ha pedig a helyosztókat nézzük, akkor egészen jó mérleggel zártak, hiszen 6 mérkőzésből 4-et sikerült megnyerniük.

Az Icehawks ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott:

"60 percen keresztül, cseréről cserére komoly energiákat kellett mozgósítani. Érzelemdús, olykor agresszív, de a FairPlay határait betartva, egy igazi jégkoronghoz méltó meccsen vagyunk túl. Helyzetkialakítások szempontjából mi, viszont a gólok számában az ellenfél járt előttünk egy lépéssel egészen az 54. percig, mikor a kemény, kitartó munka árán egyenlítettünk, majd két perc elteltével fordítottunk és sikerült 3 ponttal hazautazni. A kiirt 6 helyosztó mérkőzésből 4.-et rendes játékidőben megnyertünk. Azt gondolom egy méltó lezárás az osztrák bajnokságára, ahol bizonyítottuk saját magunknak is, hogy helyünk van itt, emellett 7 hónapon át tartó, mindennapos munka ilyen eredményeket szülhet.”

DEAC JA pontszerzői: Nyisztor Ákos (3G, 1A), Szabó Dávid (2G, 1A), Csanády Marcell (1A), Domán Péter (1A), Süket Bálint (1A) és Tóth Zoltán (1A).

2024. március 10., Bruck an der Leitha Eisarena
ÖEHV U20 International League
Icehawks Hockey Club - DEAC JA, 4-5 (2:1, 2:2, 0:2)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»