ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Tanulságos mérkőzéssel zártuk a hétvégét a bécsiek ellen

Közzétéve: 2024-03-04

Cimkék:  U 12

A szombati nap igazán fárasztó volt az U12-es kék csapatunk számára, azonban vasárnap ismételten a Vienna Capitals ellen léptek jégre.

Ezúttal az volt a kérdés, hogy melyik együttes tudott az elmúlt nap tapasztalataira építkezni. Gólokban ezúttal sem volt hiány és egy igazán pörgős, kiélezett mérkőzésnek lehettünk szemtanúi, ám ezúttal a bécsiek bizonyultak jobbnak.

A Capitals ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"Ahogyan azt gondoltam és jeleztem a csapatnak, hogy a mai mérkőzés az teljesen más lesz, mert látszott az első mérkőzésen is, hogy nagyobb potenciál van a bécsi csapatban. Szombaton nekünk minden jól pattant és minden kedvezően alakult számunkra. A keretünkben is volt változás a tegnapi mérkőzéshez képest, de a vendégcsapat hamar tudtunkra adta, hogy ez nem a tegnapi meccs, mi meg nem tudtunk váltani. Ami nem működött már az elejétől, az az összjáték, egyénileg akartunk mindent megoldani, de sajnos a mérkőzéseknek vannak momentumai, amit ha nem oldunk meg jól, akkor kihat a mérkőzés hátralévő részére is. Itt arra gondolok első sorban, hogy megvoltak a gólszerzési lehetőségeink az első harmadban, de nem tudtuk ezeket gólra váltani, ellenben nekik ez sikerült. Így a lélektani fölény az ő oldalukra került, ami kihatott az egész mérkőzésre, annak ellenére, hogy harmadról harmadra egyre többet tudtunk támadni mindig, amikor nagy erőfeszítések árán sikerült gólt szereznünk, ők nagyon könnyen átrobogtak rajtunk és a ziccereinket értékesítették.

A második és a harmadik játékrészben nekünk volt több kapuralövésünk, több helyzetünk, de ma kimaradt az is, ami máskor nem. Egy gyerekcsapatról beszélünk, ahol a lélektannak nagyon nagy jelentősége van, ezért mindenképpen ezen a téren kell majd még fejlődni, tudjunk az eredménytől függetlenül teljesíteni, az érzelmeinket tudjuk kontrollálni. Annak ellenére, hogy nem úgy sikerült ez a mérkőzés, ahogyan azt elterveztük, nagyon jól harcoltunk és dolgoztunk 60 percen keresztül. Vannak érzelmek, aminek nagyon örülök, mert ez azt jelenti, hogy motiváltak és ezek azok az események, amiket át kell éljenek, hogy tudják kezelni ezeket a szituációkat a jövőben."

2024. március 03., Debreceni Jégcsarnok
U12 magyar bajnokság
DHK – Vienna Capitals

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»