ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Tanulságos tapasztalatokat szereztünk az SZJA ellen

Közzétéve: 2024-02-22

Cimkék:  U 16

Kedden hazai pályán fogadták a Székelyföldi Jégkorong Akadémia csapatát a DEAC JA serdülői.

Az első harmad igazán nehéz volt, hiszen sikerült három gólt is kapnunk, azonban a mérkőzés végére játékosaink már kiegyenlítettek, ám sajnos az utolsó percekben újra a vendégek vették át a vezetést. Tanulságokkal teli összecsapást láthattunk, melyből fejlődni kell, hiszen a jövőben csak így lehet egyre jobb és jobb csapatunk. 

Az SZJA elleni mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Eléggé görcsösen kezdtünk, nem igazán találtuk önmagunkat, a szerencse se volt mellettünk, így az ellenfél egy nagyobb előnyre tett szert. A második harmad közepétől kezdtük azt játszani, amit tudunk és itt éreztük, hogy lehet esélyünk visszajönni a mérkőzésbe. A harmadik harmadban az volt a kérdés, hogy sikerül-e elhinni, hogy vissza tudunk kapaszkodni a nagyobb hátrányból, a játékosok mindenképp dicséretet érdemelnek, hogy olyan melót raktak bele, amivel vissza küzdötték magukat a meccsbe és sikerült kiegyenlíteni. Ebben az időszakban benne volt a játékban, hogy megszerezzük a vezetést is, de két fölösleges kiállítást is csináltunk a kapunktól hatvan méterre, amivel esélyt adtunk az ellenfélnek, hogy újra megszerezzék a vezetést és sajnos ezzel élni is tudtak. Fájó, hogy ilyen feltámadás után nem tudtunk legalább pontot szerezni.”

A DEAC JA pontszerzői: Ambrus Zoárd (2G), Kuti Balázs János (1G, 1A), Gyarmati Milán (1G), Semsey-Bakó Zalán (1A), Csóka Bernát Lehel (1A) és Csonka János (1A).

2024. február 20., Debreceni Jégcsarnok
U16 magyar bajnokság
DEAC JA - Székelyföldi Jégkorong Akadémia, 4-6 (1:3, 0:1, 3:2)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»