ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Túl egy nagyon hosszú hétvégén

Közzétéve: 2024-02-20

Cimkék:  U 12

Vasárnap ezúttal Székesfehérvárra utaztak előkészítőink, hogy újra az Ifj. Ocskay Gábor JA csapata ellen mérkőzzenek meg.

Az előző nap hosszú volt a MAC ellen, így kissé fáradtan kezdődött az összecsapás. A gyerekeknek még hozzá kell szokniuk az ilyen terheléshez, hiszen úgy lesznek csak egyre jobbak és erősebbek.

Az IOGJA ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"A mai mérkőzésen nem kezdtünk jól, egyből magunkra engedtük az ellenfelet, már látszott, hogy nem leszünk olyan élesek, mint a tegnap. Még az első harmadban tudtuk tartani magunkat, de amikor kellett egy jó megoldás, akkor jöttek sorra a rossz döntések. A második harmadban inkább mezőnyjáték volt, nagyon kevés kaput eltaláló lövéssel mind a két oldalon. A harmadik játékrészben már nem voltak, csak egy-egy jegyezhető villanás részünkről, de átütő erejű támadást nem tudtunk végig vinni, ellenben a hazai csapat sokkal aktívabb volt és nagyrészt a védekezésről szólt a játékunk. Nem vagyunk hozzászokva ezekhez a dupla terheléshez, nagyon jó visszajelzés volt számomra is, hogy ki milyen erőnléti állapotban van. Amikor nem járnak a lábak, egyre gyakrabban kapunk kiállítást és ezt ma büntette a Fehérvár. Amit kiemelnék, hogy ennek ellenére is próbáltunk hajtani, mentálisan erősek vagyunk, nem adtuk fel, tehát mindenképpen egy hasznos hétvége volt számunkra, mert két nagyon erős csapattal kellett küzdenünk."

2024. február 18., Debreceni Jégcsarnok
U12 magyar bajnokság
Ifj. Ocskay Gábor JA - DHK

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»