ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Három ponttal tértünk haza

Közzétéve: 2024-02-19

Cimkék:  U 16

A DEAC JA serdülői számára középszakasz következő rangadójára a Tüskesátorban került sor a HKB csapata ellen.

Egy újabb kiélezett mérkőzést láthattunk, hiszen folyamatosan jó tempójú játékot diktáltak. Azonban messze még a pihenés, hiszen kedden már hazai pályán fogadjuk a Székelyföldi Jégkorong Akadémia együttesét. 

A HKB ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Idegenben rendre rosszul kezdtünk az elmúlt időszakban, most viszont élesek voltunk már az első perctől és gyorsan kétgólos előnyre tettünk szert. Alig tíz perc után kaptunk egy végleges kiállítást, ami igencsak véleményes volt és meg is törte a játékunkat. A következő időszak eléggé kaotikusra sikerült, alig volt 5-5 elleni játék. A harmadik harmadban aztán sikerült visszatérni a megfelelő útra, kisebb kihagyásokkal végig tudtunk dominálni. A korong nélküli munkával nem lehetünk elégedettek, sok esetben könnyelműek voltunk, nem végeztük el a kemény munkát, ebben mindenképp más hozzáállás kell a következő mérkőzésre. Azt gondolom, hogy amikor a saját játékunkat játsszuk, és a fókusz a megfelelő helyén van, nagyon szép dolgokra vagyunk képesek. Kedden újabb mérkőzés vár ránk hazai pályán, szeretnénk ennél jobb teljesítményt nyújtani.”

A DEAC JA pontszerzői: Kuti Balázs János (1G), Ambrus Zoárd (1G), Csonka János (1G), Dankó Barnabás (1A), Nábrádi Balázs Péter (1A) és Bereczki Dóra (1A).

2024. február 18., Tüskesátor
U16 magyar bajnokság
HKB – DEAC JA, 1-3 (0:2, 1:1, 0:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»