ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Hazai pályán fogadtuk a Hiúzokat és a Párducokat

Közzétéve: 2024-02-13

Cimkék:  U 12

A DHK U12-es piros csapatának szezonja is tovább folytatódott, ezúttal pedig hazai pályán fogadták az előkészítők a Zempléni Hiúzok és a VSD Párducok együtteseit.

Ugyan a gyerekeknek még szokniuk kell a nagypályás párharcokat, azonban az apróbb hibák ellenére így is szép összjátékot láthattunk.

A bajnoki torna kapcsán a vezetőedző, Mezei Barna nyilatkozott:

"Az első mérkőzésen kissé visszafogottan kezdtünk, nem játszottunk azon a szinten, amelyre képesek vagyunk, de így is találtunk gólokat. Még mindig a tanulási folyamat elején járunk, ami a nagypályás játékot illeti, mivel a gyerekeknek rá kell jönniük arra az egyszerű tényre, hogy a gyorsaságon nagyon sok múlik a jégkorongban. A második mérkőzésen már sok esetben sikerült kimozdulni a komfortzónánkból, felgyorsultak a gyerekek, gyorsabban járattuk a korongot, hatékonyabban védekeztünk és az összjáték is javult, ami gólokat eredményezett. Akadtak egyéni hibák, de sikerült javítani ezeket, és tudtunk tanulni belőlük. Összességében egy sikeres tornát zártunk és jó tapasztalatokat szereztünk. Gratulálok minden résztvevő játékosnak!"

2024. február 11., Debreceni Jégcsarnok
U12 piros magyar bajnokság

A jegyzőkönyvek az alábbi linkeken érhetőek el:

DHK – Zempléni Hiúzok »

DHK – VSD Párducok »