ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Az eddigi legjobb formánkkal kezdtük meg a középszakaszt

Közzétéve: 2024-02-13

Cimkék:  U 12

Hazai pályán kezdődött meg U12-es csapatunk számára a középszakasz, ahol egy igazán erős ellenfele, az Ifj. Ocskay Gábor JA együttesét fogadtuk.

Ettől a ponttól kezdve már minden mérkőzés kiemelten fontos, így ennek tekintetében is egy igazán pörgős és kiélezett párbajnak lehettünk tanúi. Fontos, hogy ebből az összecsapásból tanulva álljanak ki még jobban, keményebben előkészítőink a következő hétvége folyamán, amikor is két meccset játszanak idegenben.

Az IOGJA ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"Megkezdtük a középszakasz mérkőzéseit, mivel sikerült bekerülni az első 5-ös csoportba. Nagyon kemény mérkőzések következnek. A mai nap a Fehérvár csapatát fogadtuk hazai környezetben. Nagyon jól kezdtünk, az első játékrészben aktívabbak voltunk, többet tartózkodunk a támadó harmadukban, mint ők, de gól nem született. A második harmadban nagyon jól kezdtünk, szintén mi voltunk, akik diktálták a játék menetét, inkább az történt a meccsen, amit mi szerettünk volna. A harmadik játékrészben a vendégcsapat tudott váltani, mi kezdtünk fáradni, ezért egy kicsit inkább a mi térfelükön zajlottak az események, több emberhátrányt is sikerült kivédekezni. Az egyik legjobb mérkőzésünket játszottuk ebben az idényben, végig emberfeletti erővel koriztunk és küzdöttünk, nagyon jó volt látni, hogy semmivel nem játszottunk alárendelt szerepet. A jövő hétvégén szombaton és vasárnap is idegenben játszunk, fontos, hogy tovább tudjuk vinni ezt a játékot magunkkal."

2024. február 10., Debreceni Jégcsarnok
U12 magyar bajnokság
DHK – Ifj. Ocskay Gábor JA

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»