ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U21 | Gólokban gazdag mérkőzéssel zártuk a hétvégét

Közzétéve: 2024-02-06

Cimkék:  U 21

Vasárnap Innsbruckban folytatódott a bajnokság a helyi csapat ellen.

Az első harmadban ugyan, az ellenfél bizonyultjobbank, azonban a második harmadban igazán beindult a debreceniek gól-gyártása, hiszen 10 gólt sikerült lőni. Mondhatni, egy igazán hangulatos és pörgős mérkőzéssel zárták a juniorok a hetet. 

Az eseménydús megmérettetésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott:

"Az első harmadban megszokottól eltérő mentalitásban álltunk fel a jégre. Az erőfeszítéseink egyáltalán nem tükrözték az elvártakat, ami elfogadhatatlan még akkor is, ha a bajnokság második fázisát nem befolyásolja a mérkőzés kimenetele. Második játékrészben elővettük az alázatos és önzetlen hozzáállást, aminek köszönhetően gyorsan fordítottunk az eredményjelzőn. Annak ellenére, hogy az ellenfél papíron gyengébb mutatókkal rendelkezik, fontos a mindennapos kiegyensúlyozott játékra törekedni. Meg kell tanulni minden összecsapásra ugyanolyan mentalitással felállni, még akkor is, ha esetleg nincs a legjobb formájában egy adott játékos, vagy csapat. Sikeres hétvégét zártunk, szombaton 14, vasárnap pedig 13 mezőnyjátékossal teljesítettünk jól, emellett újoncot avattunk Dorogi Vince személyében, aki jó teljesítménnyel védte a kapunkat."

DEAC JA pontszerzői: Méhes Gábor (2G, 3A), Kovács Alpár (1G, 3A), Balogh Áron (3G), Nyisztor Ákos (2G, 1A), Csanády Marcell (1G, 2A), Révész Levente (3A), Domán Péter (1G, 1A), Bartis István (2A), Ördög Roland (2A), Bíró-Dobi Benedek (1G) és Tóth Benedek (1A).

2024. február 04., Innsbruck TIWAG Arena
ÖEHV U20 International League
HC TIWAG Innsbruck - Die Haie  - DEAC JA, 2-11 (1:0, 0:10, 1:1)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»