ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Jó kezdet a középszakaszban

Közzétéve: 2024-02-06

Cimkék:  U 16

A DEAC JA serdülő csapata szombaton hazai pályán fogadta a KASI-t, akik ellen már kétszer is megmérkőztek a szezon folyamán.

Mondhatjuk, hogy egy igazán eseménydús mérkőzésnek lehettünk szemtanúi, hiszen összesen 14 gól született, melyből 11-et serdülőinknek sikerült lőnie. A nyereség ellenére pedig továbbra is fontos a fejlődés, hiszen hétről hétre jobbnak kell lennünk a szezon végéhez közeledve.

A KASI elleni mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Már kétszer találkoztunk velük és mindkét meccsen sikerült megtréfáljanak bennünket, most szerettünk volna bebizonyítani, hogy ennél jóval többre vagyunk képesek. Nem kezdtünk rosszul, sikerült megszerezni a vezetést, de sok esetben az ellenfél passzív játékára nem sikerült jól reagálni. A második harmadban tudtunk egyet kapcsolni, jól érkeztünk a kapu elé, kellően agresszívak voltunk, voltak jó lövéseink és jól használtuk egymást, ami több gólt is eredményezett. A harmadik harmadot is jól kezdtük tovább tudtuk növelni az előnyünket aztán történt egy sajnálatos sérülés az ellenfélnél, ami eléggé megtörte a játék lendületét. Pozitív még, hogy mindenki szerzett pontot, ami bíztató, hogy bárki is van a jégen képesek vagyunk veszélyt jelenti az ellenfél kapujára. Hétvégéről-hétvégére szeretnénk jobb teljesítményt nyújtani és ezért igyekszünk megtenni mindent a hétköznapokban.”

A DEAC JA pontszerzői: Kuti Balázs János (3G, 2A), Szecsődi Ádám (2G, 1A), Eigner Attila (1G, 2A), Csóka Bernát Lehel (2G), Dankó Barnabás (1G, 1A), Borbás Bence (2A), Mogyorósi Marcell Benedek (2A), Csonka János (2A), Nábrádi Balázs Péter (1G), Bereczki Dóra (1G), Ambrus Zoárd (1A) és Semsey-Bakó Zalán (1A).

2024. február 03., Debreceni Jégcsarnok
U16 magyar bajnokság
DEAC JA - KASI, 11-3 (3:1, 4:1, 4:1)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»