ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Gólzáporos mérkőzéssel zártuk az alapszakaszt

Közzétéve: 2024-02-05

Cimkék:  U 12

Kék előkészítő csapatunk hazai pályán fogadta a Vienna Capitals együttesét, akik ellen egy igazán küzdős mérkőzést láthattunk.

Az első harmadban még kiegyenlített volt a játék, azonban ezt követően újult erővel léptek jégre játékosaink, így egy sokkal gólzáporosabb és pörgősebb összecsapást láthattunk. 

A Capitals ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"Lejátszottuk az utolsó alapszakasz mérkőzést, sajnos betegségekkel küszködtünk, voltak hiányzók és voltak olyanok, akik a héten nem tudtak edzeni rendesen. Ez meg is látszott a játékunkon, az első harmadban három játékos hozta azt amit elvártam, a többi csak szó szerint csúszkált a jégen. A harmad után sikerült egy kicsit felrázni őket, elkezdtünk a saját játékukkal foglalkozni, elkezdtünk küzdeni és dolgozni a győzelemért. A harmadik harmadban elfáradt az ellenfél és egyre több hibával játszottak, és ezt sikerült kihasználni. A mérkőzés vége előtt 5 perccel a bécsi játékos verekedést kezdeményezett, majd a bírót inzultálta, ezért végleges kiállítást kapott, így a mérkőzés félbe szakadt, mivel nem volt még a minimális létszám. Aminek kimondottan örülök, hogy sikerült az első gyenge harmad után váltani, illetve két hátvéd gól is született. Várjuk a középszakasz kiírását, ami már a jövő héten kezdődik is, így nincs sok időnk pihenni."

2024. február 04., Debreceni Jégcsarnok
U12 magyar bajnokság
DHK – Vienna Capitals

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»