ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U21 | Az utolsókig küzdöttünk az EAS ellen 

Közzétéve: 2024-01-15

Cimkék:  U 21

Vasárnap Grazba vezetett a juniorok útja.

Fáradalmas volt az előző nap a hosszas utazásnak és mérkőzésnek köszönhetően, azonban az EAO ellen egy sokkal jobb, kiélezettebb mérkőzést sikerült játszaniuk. Normál játékidőben döntetlen volt az állás, ám hosszabbításban sem sikerült gólt lőni, így szétlövést követően nyerte meg a párbajt a hazai csapat.

Az EAS csapata elleni mérkőzésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott:

"Osztrák túránkra 14 mezőnyjátékossal, és két kapussal kiegészülve érkeztünk. Sajnálatos módon, Molnár Gergő az első harmadban lesérült, így 13-an maradtunk. Az első játékrészben, kiegyenlített létszámban megkérdőjelezhetetlen volt a Graziak fölénye. A harmad szünetben el kellett döntenünk mit akarunk, hisz, ha túlértékeljük az ellenfelet és nem kötjük szorosabbra a nadrágot, akkor nagyon szomorú vége lesz, emellett a hosszútávú fejlődésünk bánja. Sikerült a váltás, az agresszivitásunk, a harciasságunk, a taktikai fegyelmezettségünk teljesen mássá formálódott, más csapatként jöttünk vissza. Türelmes, passzívabb, kontrákra épülő elemekre fókuszáltunk, hiszen energiát csak így tudtunk spórolni. A pontszerzésünk érdeme kétségbevonhatatlan!”

DEAC JA pontszerzői: Méhes Gábor (2G), Révész Levente (2A), Kovács Alpár (2A), Kovács Szabolcs (1G), Szabó Dávid (1A) és Balogh Áron (1A).

2024. január 14., Graz Merkur Eisstadion
ÖEHV U20 International League
Eishockey Akademie Steiermark – DEAC JA, 4-3 sz.u. (2:1, 1:1, 0:1, 0:0, 1:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»