ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Kellő magabiztosság hazai pályán

Közzétéve: 2024-01-15

Cimkék:  U 16

A DEAC JA serdülői hazai pályán fogadták az OHA csapatát, akik ellen egy nagyon jó mérkőzést játszottak.

Az első harmad ugyan kiélezett volt, azonban a második harmadtól beindult a gólgyártás, így 9 lőtt góllal sikerült megnyerni a találkozót. 

Az OHA elleni mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Nem kezdtünk jól, nem volt meg az a fókusz, amit elvárunk magunktól. A második harmadban sikerült nagyobb energiabefektetéssel eldönteni a mérkőzést. A támadó harmadbéli játékunk egész jól néz ki, igyekszünk látványosan és kreatívan játszani, minél több helyzetet kialakítani. A korong nélküli játékunk viszont nem az igazi, sok esetben korongvesztés után nem állunk készen a védekezésre, nincs magas csatárunk, aki be tud segíteni a hátvédeknek. Ezen a részen még dolgoznunk kell hiszen most még ezeket a hibákat nem bünteti meg az ellenfél, de ahogy egyre erősebb csapatokkal fogunk játszani, gyorsan ki fogják használni a létszámfölényes megugrásokat.”

A DEAC JA pontszerzői: Csóka Bernát Lehel (1G, 5A), Kuti Balázs János (4G), Mogyorósi Marcell Benedek (2G), Tóth-Kurucz Tamás (1G, 1A), Dankó Barnabás (2A), Borbás Bence (2A), Gyarmati Milán (1G), Bereczki Dóra (1A), Szecsődi Ádám (1A), Nábrádi Balázs Péter (1A), Csonka János (1A) és Kiss Gábor (1A).

2024. január 14., Debreceni Jégcsarnok
U16 magyar bajnokság
DEAC JA - OHA, 9-3 (3:2, 4:0, 2:1)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»