ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Hazai pályán, izgalmas mérkőzéssel zártuk a hétvégét

Közzétéve: 2024-01-15

Cimkék:  U 12

Az aktív hétvége Debrecenben folytatódott tovább a DHK U12-es korosztálya számára, akik hazai pályán látták vendégül a DVTK Jegesmedvéket.

Ahogyan várható volt, egy nagyon izgalmas és aktív mérkőzésnek lehettünk szemtanúi. Ugyan fárasztó volt az elmúlt két nap az előkészítők számára, azonban ez is egy remek bepillantás volt, hogy milyen az, mikor egymást követő napokon játszanak.

A Jegesmedvék ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"Nem úgy kezdtünk, ahogyan azt elképzeltük, a tegnapi mérkőzés ott volt még a fejekben, illetve szerintem ott volt még, hogy egy könnyű mérkőzés lesz. Tehát nem voltunk élesek és az ellenfél ezt ki is használta könyörtelenül. Sikerült már az első harmad közepétől rendet rakni a fejekben, elkezdtünk úgy játszani, ahogyan kell, de persze ennek az még a következménye, hogy nem voltunk elég élesek, főleg a befejezésnél. Nem a legminőségibb lövések és megoldások születtek, illetve nagyon ügyesen védett a vendégcsapat kapusa. A második játékrészben csak mi domináltunk és megvolt az eredménye is, de még mindig csak a helyzeteink töredékében voltunk hatékonyak. A harmadik játékrészben is mi domináltunk inkább, de valahol mindig elakadtak a támadásaink, vagy a befejezésnél akadtak gondok. Összeségében, aminek nagyon örülök, hogy a gyenge kezdés ellenére tudtunk váltani és hogy egyre több összjáték jellemezte a játékunkat, voltak több passzból félépített akcióink is, ami pedig nagyon nem ment a hétvégén, az pedig a tiszta helyzeteink kihasználása, tehát a hatékonyság. Még két hazai mérkőzésünk lesz két nagyon erős ellenféllel az alapszakaszban, van két hetünk ezekre felkészülni és utána várjuk a középszakasz sorsolását."

2024. január 14., Debreceni Jégcsarnok
U12 magyar bajnokság
DHK – DVTK Jegesmedvék

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»