ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Az ilyen kiélezett mérkőzésekből fejlődhetünk

Közzétéve: 2024-01-14

Cimkék:  U 12

Egy igazán aktív hétvége vette kezdetét a DHK előkészítő korosztálya számára, ugyanis a hétvége folyamán két mérkőzést is játszottak.

Elsőnek szombaton, Érdre utaztak, hogy a Kárpáti Farkasokkal mérkőzzenek meg. Ez volt az első összecsapása a két együttesnek a szezonban, azonban egy igazán pörgős és félig-meddig lelkes játékot láthattunk. Remélhetően vasárnap is tovább folytatódik a debreceni U12-esek sikerélménye.

A Farkasok ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"Egy nagyon fordulatos és kiélezett mérkőzéseken vagyunk túl, ahol az egyéni teljesítmények két véglete találkozott a csapatunkban. Nagyobb része végig küzdött és sokszor emberfeletti erővel harcolt a győzelemért, és a másik fele, akik csak jelen voltak a mérkőzésen, de semmilyen pluszt nem mutattak, pedig nagy szükségünk lett volna rá. Az első harmadban a hazai csapat sokkal aktívabban játszott és ez megmutatkozott úgy a korong birtoklásban, mint kapura lövésben. A második játékrészt mi uraltuk addig a pillanatig, amikor a második sor centerünket ki nem állították véglegesen. Még vissza kell néznem a jelenetet, de még a két perces kis büntetést is erősnek éreztem, így ezután át kellett a sorokat variálni. Így fokozatosan megint enyhén átbillent a játék szervezése az ő kezükbe, pedig megvoltak a helyzeteink, de nem tudunk élni vele. Összességében két közel egyforma képességű csapat csapott össze. Ezeknek a találkozóknak nagy értéke van, mert ezekből tudunk a legtöbbet tanulni, ezeken a kiélezett találkozókon tudom megnézni, hogy nyomás alatt ki, milyen teljesítményt tud produkálni."

2024. január 13., Érdi Jégcsarnok
U12 magyar bajnokság
Kárpáti Farkasok – DHK

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»