ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Vasárnap is itthon tartottuk a pontokat

Közzétéve: 2024-01-10

Cimkék:  U 16

A Kárpáti Farkasok ellen játszott mérkőzés hatalmas lendületet adott a DEAC JA serdülő csapatának, amelyet szerencsére sikerült átvinni a vasárnap játszott HKB elleni mérkőzésre.

Ezúttal ugyan nem beszélhetünk gólzáporos mérkőzésről, azonban 4 lőtt góllal sikerült itthon tartani a pontokat.

A HKB elleni mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"A támadó harmadban jó volt a játékunk, akárcsak az előző mérkőzésen, jól járattuk a korongot, több helyzetet is sikerült kialakítani, de a hatékonyság a mai napon nem volt a legjobb. A védekező zónabéli játékunk, és a korong nélküli játékunk nem volt az igazi, nem voltunk elég kemények és határozottak, így az ellenfél többször is megszerezte a kipattanó korongokat. Letámadásunk lehetett volna intenzívebb, voltak szituációk, amikor túl sok helyet és időt hagytunk az ellenfélnek ahelyett, hogy már a támadó zónában visszaszereztük volna a korongot. Örülök, hogy mindhárom sor és a kapusunk is hozzá járult a mai eredményhez, jó volt látni, hogy egymásért is küzdünk. Igyekszünk megtenni mindent a hétköznapokban, hogy hasonló hétvégéket zárjunk.”

A DEAC JA pontszerzői: Dankó Barnabás (1G), Csóka Bernát Lehel (1G), Tóth-Kurucz Tamás (1G), Eigner Attila (1G), Nábrádi Balázs Péter (1A), Kuti Balázs János (1A), Mogyorósi Marcell Benedek (1A) és Kiss Gábor (1A).

2024. január 07., Debreceni Jégcsarnok
U16 magyar bajnokság
DEAC JA - HKB, 4-1 (0:1, 1:0, 3:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»