ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Lenulláztuk az ellenfelet

Közzétéve: 2023-12-26

Cimkék:  U 16

A DHK serdülő csapata hazai pályán zárta az éven, azonban nem is akármilyen mérkőzésnek lehettünk szemtanúi.

Ezúttal az FTC-Telekom csapatát fogadtuk, akik ellen szép és fegyelmezett játékot játszottak a debreceni fiatalok. Külön említésre méltó a kapusteljesítmény, hiszen ezúttal kapott gól nélkül sikerült egy szép győzelmet összehozni.

A Fradi elleni mérkőzésekről a vezetőedző, Papik Richárd nyilatkozott: 

"Szerencsére azt tudom mondani, hogy egy plusz győzelemmel tudjuk ünnepelni a karácsonyt. Hatalmas köszönet a csapatnak, mert a szezonban ilyen szép kerettel, játékkal és hozzáállással még nem álltunk ki. Remélem megtartjuk ezt a jó szokást. Amit a meccsen hiányoltam, az az összjáték volt csapat szinten. Kicsit több volt az egyéni játék, de valljuk be néhány kulcsfontosságú gólnál ez kellett is. A hálóőrünk is toppon volt a meccsen, és nagyon sokszor kisegített minket a bajból, emiatt külön köszönet neki, így egy shootout-ot sikerült hoznia. A mérkőzésen egy pár buta szabálytalanság is fellelhető volt, amit okosan, időben és higgadtan tudtunk kezelni. A nyertes meccs után megpróbáljuk megtartani ezt a lendületet az új évre is.”

DHK pontszerzői: Mucsányi Szabolcs (1G, 2A), Varga Benedek (2A), Juhász Balázs (1G), Lányi Anna (1G), Felföldi Vencel (1G), Tallódi Bendegúz (1G), Kiss Gábor (1A), és Mészáros Gergő Gyula (1A).

2023. december 22., Debreceni Jégcsarnok
U16 magyar bajnokság
DHK – FTC-Telekom, 5:0 (1:0, 1:0, 3:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»