ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U18 | Nem sikerült győzelemmel zárni a 2023-as évet

Közzétéve: 2023-12-25

Cimkék:  U 18

A DEAC JA ifi csapata lejátszotta a 2023-as év utolsó mérkőzését. Az összecsapásra ezúttal az Érdi Jégcsarnokban került sor a Kárpáti Farkasok ellen.

Ugyan a mérkőzés első két harmada szorosan indult, azonban az utolsóban az ellenfelet nem sikerült megakadályozni a góllövésben. Ebből kell tanulni, hisz a szezon hátralévő mérkőzéseiben így tudunk fejlődni és jobbá lenni, ha kijavítjuk hibáinkat.

A Kárpáti Farkasok ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott:

"Jól kezdtük a mérkőzést, egy emberelőnyt kihasználva sikerült megszerezni a vezetést. Az első harmadban egy kissé körülményesek voltunk a koronggal, főleg a védekező zónában, és az ellenfél többször is megtudta, akadályozni a korongkihozatalainkat. A második harmadban igyekeztünk gyorsabban járatni a korongot, hogy időt és teret nyerjünk magunknak, jóval több időt is tudtunk így eltölteni az ellenfél támadóharmadában. A harmadik harmadban megvoltak a lehetőségeink, hogy közelebb zárkózzunk, de sajnos nem sikerült betalálni. A mai mérkőzésen nem volt mellettünk a szerencse sem, több olyan gólt kaptunk, amiért az ellenfélnek nem kellett vért izzadnia, ha ezeket elkerüljük szorosabb végeredmény születik.”

DEAC JA pontszerzői: Dankó Gábor (1G), Kovács Szabolcs (1G), Kiss Máté (1A) és Kovács Alpár (1A).

2023. december 21., Érdi Jégcsarnok
U18 magyar bajnokság
Kárpáti Farkasok – DEAC JA, 5-2 (2:1, 1:1, 2:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»