ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Tovább meneteltünk az OHA ellen is

Közzétéve: 2023-12-19

Cimkék:  U 12

Szombaton Óbudára utazott kék előkészítő csapatunk, ahol az év utolsó mérkőzését játszották.

Három sorral álltunk ki, azonban a hiányzók miatt a piros csapatból is átjátszottak páran. Izgalmas mérkőzést tudhatnak maguk mögött a debreceni fiataljaink, hiszen javarészt ők birtokolták a korongot és vették célba az ellenfél kapuját. Igazi csapatjátékot láthattunk, melyről maga a jégkorong is szól. Az előkészítők azonban most kisebb pihenőre mennek, hogy feltöltődve folytassák tovább januárban is a bajnokságot.

A OHA ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott:

"Ma lejátszottuk az utolsó mérkőzésünket ebben a naptári évben. Volt egy pár hiányzó betegség és sérülés miatt, ezért a piros csapatból pótoltuk, hogy meglegyen a három sorunk. A mai mérkőzésen az ellenfél megengedte, hogy mi birtokoljuk többet a korongot, ezért sokkal többet tudtunk a támadó zónában tartózkodni. Az volt a kérésem, hogy vonjuk be a hátvédeket is a támadásba, minél több összjáték-passz legyen, ne erőből próbáljuk megoldani. Nagyon sok jó megoldás született, talán már sokszor túl is játszották a lehetőségeket. Január első hétvégéjén folytatjuk, addig készülünk a szezon második felére, és egy kicsit pihenni is az ünnepek alatt. 
Ezúttal mindenkinek áldott karácsonyt és boldog új évet kívánok. Minden játékosnak, edzőnek, szülőnek és mindazoknak, akik valamilyen formában részt vettek az eddigi munkában."

2023. december 16., Óbudai Jégcsarnok
U12 magyar bajnokság
OHA – DHK

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»