ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U12 | Izgalmas hazai tornán mérkőztünk meg a Jegesmedvékkel és a Cápákkal

Közzétéve: 2023-12-17

Cimkék:  U 12

A piros U12-es csapatunk a hétvége folyamán egy újabb tornán vett részt, ahol hazai pályán fogadtuk a DVTK Jegesmedvék és a Sportországi Cápák csapatát.

Nagyon izgalmas mérkőzésnek lehettünk szemtanúi, hiszen igazán kiélezett meccseket játszottak előkészítőink a vendégcsapatokkal szemben. Megmutatkozott a csapatjáték és a versenyszellem, így igazán hangulatos összecsapásokat sikerült zárniuk a fiataloknak.

A bajnoki torna kapcsán a vezetőedző, Mezei Barna nyilatkozott:

"A szombati edzőmérkőzés után a vasárnapi első mérkőzésen a Sportország ellen ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Nem pörögtek a lábak, nem tettünk elég nyomást az ellenfélre, akik köszönték szépen és kihasználták az adódó lehetőségeiket. A szünetben megbeszéltek alapján magasabb fokozatra kapcsoltunk a második játékrészben és sikerült is gólokat szereznünk. Tanulság ezen a meccsen, hogy ugyanolyan, vagy magasabb sebességgel kell közlekedni a pályán, mint az ellenfél. A második mérkőzésen a DVTK ellen sikerült tovább vinnünk ezt a lelkesedést és mi diktáltuk a tempót, sok helyzetet alakítottunk ki, sőt sok esetben még csapatjátékot is sikerült megvalósítani. Jár a gratuláció a csapatnak."

2023. december 10., Debreceni Jégcsarnok
U12 piros magyar bajnokság

A jegyzőkönyvek az alábbi linken érhetőek el:
DHK - DVTK Jegesmedvék »
Sportországi Cápák - DHK »