ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U16 | Szétlövésben bukott el a mérkőzés

Közzétéve: 2023-12-12

Cimkék:  U 16

A DEAC JA serdülő csapata vasárnap igazán messze, Kaposvárra látogatott a következő fordulóra.

A hosszú utazást követően lassan indult a mérkőzés a KASI ellen, azonban a meccs végére már sokkal jobban játszottak a debreceni fiatalok. Rendes játékidőben 4-4 volt az állás, azonban hosszabbításban sem dőlt el annak sorsa, így szétlövéseket követően, a hazai csapat nyert.

AKASI elleni mérkőzésről Nagy Zalán nyilatkozott:

"Egy felettébb izgalmas és parázs mérkőzésen vagyunk túl, legfőképpen a harmadik harmad miatt. Az első kettőben oda-vissza folyt a játék, a hazaiak jobban kezdtek, talán a lábunkban még benne volt az utazás, de hamar sikerült meccs fokozatra kapcsolnunk. Bár voltak sajnos olyan periódusok, ahol nem a jégkorong kapott főszerepet, sok felesleges és apró figyelmetlenségekből kaptunk kiállításokat, amik elkerülhetőek lettek volna. A harmadik harmadot két gólos hátrányból kezdtük, de a meccs végére sikerült ledolgozni és egálba kerültünk. Itt már teljesen mi uraltuk a játékot, alig volt kiállítás, jó volt nézni a csapatok, ahogy küzdenek és megtesznek mindent. Talán eddig a szezon egyik legjobb harmadát játszották. A hosszabbításban is meg volt a lehetőségünk, hogy megnyerjük a mérkőzést, de végül büntető lövésekre került sor, ahol a Kaposvár pontosabb volt. Úgy gondolom, ha végig a jégkorongra tudunk koncentrálni, akkor bármelyik csapatot le tudjuk győzni. Mind a három sorral meg vagyok elégedve, stabilan egységesen játszottak. Ezt át kell vinni a további mérkőzésekre is. Mégegyszer le a kalappal az utolsó játékrészért, megérdemeltük volna a győzelmet.”

A DEAC JA pontszerzői: Kuti Balázs János (1G, 1A), Mogyorós Simon (1G), Csóka Bernát Lehel (1G), Ambrus Zoárd (1G), Nábrádi Balázs Péter (1A), Csonka János (1A) és Kiss Gábor (1A).

2023. december 10., Kaposvári Jégcsarnok
U16 magyar bajnokság
KASI - DEAC JA, 5-4 (3:1, 1:1, 0:2, 0:0, 1:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve az alábbi linken érhető el»