ÜDVÖZLÜNK HONLAPUNKON!

4031 Debrecen, Derék utca 33.

+36 70 374 1647

info@debrecenihoki.hu

U10 | Ismételten Miskolcon játszott a sárga csapat

Közzétéve: 2023-12-08

Cimkék:  U 10

A sárga mini korosztályunk újabb fordulót tudhat maga mögött, ugyanis szombaton a DVTK Jegesmedvék otthonába látogatott.

A hazai csapat mellett még a Vasas SC és a MAC volt jelen, akikkel igazán izgalmas mérkőzést játszottak a debreceni ifjoncok. Természetesen a kemény mérkőzések mellett egy újabb felejthetetlen tornát tudhatnak maguk mögött a minik.

A tornáról a vezetőedző, Nagy Zalán nyilatkozott:

"Egy nagyon színvonalas, izgalmas tornán vagyunk túl, amiből sokat lehetett tanulni. A meccseken most túlnyomórészt a védekezés került előtérbe, amiben van még hova fejlődni, ezen dolgozni is fogunk a továbbiakban. Ennek ellenére akadtak jól kidolgozott támadások is, melyekből szép gólokat tudtunk szerezni. Illetve azt kell megtanulniuk még a gyerekeknek, hogy az összjáték is nagyon fontos, mert ezzel is előrébb tudunk jutni, és még jobban fog menni a játék. Kifejezetten tetszett, hogy próbálta mindenki azt hozni, amit tud, jó volt látni a gyerekeken, hogy komolyan vették a mérkőzéseket. Meg vagyok elégedve a csapattal, azt hiszem jó úton járunk!” 

2023. december 02., Miskolci Jégcsarnok
U10 magyar bajnokság

A torna menetrendje az alábbi linken érhető el»